Ovako će izgledati prvi Festival 84: danonoćne EXIT žurke na 5 lokacija širom planine!

 

Premijerno izdanje Festivala 84 u organizaciji EXIT tima biće održano od 15. do 18. marta na Jahorini, a sve posetioce novog zimskog festivala očekuju najbolji originalni sastojci novosadskog Exita, zvanično najboljeg evropskog festivala, koji na olimpijskoj planini pružaju pravo festivalsko zimovanje.

Festival 84 biće otvoren specijalnim događajem i dnevnim partijem u četvrtak, 15. marta, dok u petak ujutru počinje prava olimpijska žurka koja će trajati neprestano sve do nedelje u preko 50 sati non-stop partijanja na ukupno pet dnevnih i noćnih bina širom Jahorine!

Olimpijski duh 1984. godine biće oživljen na glavnoj festivalskoj bini, Olympic Main Stage, na kojoj će nastupiti neka od najvećih imena svetske elektronske scene, kao što su Sigma, Asian Dub Foundation, Joris Voorn, Umek, Burak Yeter, Filatov & Karas, Mahmut Orhan, Patrice Baumel, ali i regionalni velikani Bad Copy, Forest People, Frankie, Kontra & Indigo, Helem Nejse, Van Gogh, Zli Jay i Jung B. Muzički plamen na glavnoj bini, koja će biti smeštena u velikom montažnom objektu ispred hotela Bistrica, će se paliti dva centralna dana festivala, 16. i 17. marta od 20h, dok će program trajati sve do 6h ujutru. Žurka ni tad ne staje, već se premešta na SUPER G Afterparty stage, koji će se nalaziti u klubu Bistrica. Program na ovoj bini počinjaće u ranim jutarnjim časovima i trajaće sve do 10h, a publici na festivalu će se predstaviti klupske zvezde Siniša Tamamović b2b Mladen Tomić, Woodie, Billain, Forest People, A Skitzo, Worda, Soole b2b Robert S, G.EDD b2b Fedja Knajd, Forniva b2b Andrej Jelić i Black Acid b2b Vanyano.

Festival 84 – First Olympic Lineup for 2018: 

Nema odmora na Festivalu 84 koji će predstaviti čak tri dnevne zone na ski stazama! Glavna dnevna bina u velikoj Exitovoj festivalskoj porodici nalaziće se pored hotela Vučko koja će raditi 16. i 17. marta od 11h ujutru do 17h popodne. Vučko binu će predvoditi nemački house mag Sandrino, kojeg nazivaju novim Dixonom, kao i vodeće regionalne zvijezde Marko Nastić u b2b setu saDejanom Milićevićem, a biće tu još i Kristijan Molnar, Alexander de Funk i After Affair. Svoju porciju snega i sunca  posetioci festivala moći će da dobiju na bini Addiko Jump Stage, koja će otvoriti i zatvoriti novi događaj. Ova bina će tokom sva četiri dana predstaviti najbolje svjetske hitove uz popularna regionalna DJ imena. Oni koji preferiraju više planinske predele pozvani su naSwitch Stage, binu smeštenu na 1.560m nadmorske visine kod ski-lifta Ogorjelica, koja će 16. i 17. marta od 10h do 17h predstavljati najbolje hip-hop, bass i d’n’b izvođače kao što su MR. Mehikano, Merakoon, DJ Soul, Said 5, Helem Nejse i Kontra & Indigo, uz specijalna gostovanja izvođača sa glavne bine, koja se čuvaju kao iznenađenje!

Organizovan prevoz do Jahorine iz Novog Sada i Beograda

U organizaciji zvanične turističke agencije EXIT festivala EXIT Trip svi posetioci do Jahorine iz Beograda i Novog Sada mogu da dođu organizovanim prevozom, a sve informacije o terminima i lokacijama polazaka mogu se pronaći na ovom linku. Putovanje iz Beograda ili Novog Sada do Jahorine trajaće od pet do šest sati, a povratna karta može da se kupi po ceni već od 25 evra.

Ograničen kontigent ulaznica za Festival 84 sa 40% popusta, po ceni od 2.700 dinara biće u prodaji putem sajta exitfest.org do isteka zaliha, nakon čega će cena biti viša. Na sajtuexittrip.org dostupna je i ograničena količina promotivnih paketa sa ulaznicom za festival, te dvodnevnim ski pasom i raznovrsnom ponudom smeštaja u blizini festivalskih lokacija.

Avatar photo

Autor: Igor