DJ Umek najavljuje novogodišnji spektakl u Beogradu!

Slovenački producent Umek, jedan od najboljih i najtraženijih svetskih techno DJeva, pred svoj beogradski nastup u novogodišnjoj noći, obećava publici nezaboravan provod! U okviru najveće proslave dočeka Nove godine u glavnom gradu, Umek će nastupiti pred 5000 posetilaca iz Srbije i regiona na ekskluzivnoj „Heineken Lucky Records“ žurci, u prostoru Geneks Impulse Hall.

S obzirom da je prošlo sedam godina od njegovog poslednjeg nastupa u Beogradu, Umek ističe da je veoma uzbuđen zbog povratka i ujedno najavljuje spektakularan provod: „Totalno sam oduševljen što posle toliko godina pauze dolazim u Beograd. Tu sam ranije veoma često nastupao i neke od meni najdražih žurki su bile baš u Beogradu. Malo je reći da očekujem pravu ludnicu. Nisam dolazio punih sedam godina, tako da ću dati sve od sebe da svi na podijumu đuskaju celu noć.
 
Umek je u periodu odsustva iz Beograda svoju reputaciju podigao na nivo globalnog superstara, što dokazuju njegove rezidenture po najprestižnijim klubovima sveta, od Njujorka, Tokija i Londona, do Sao Paula, Singapura i neizostavne Ibice. Muziku slovenačkog majstora objavljuju najrespektabilnije izdavačke kuće poput „Virgin“ i „Renaissance“, a Umek samostalno upravlja i agencijom 1605. U Beograd donosi svoj novi zvuk koji je proizvod fuzije različitih uticaja house, tech house, electro i techno muzike, čime će zadovoljiti najrazličitije ukuse publike.
 
Publika će, pored nastupa DJ Umeka, imati prilike da čuje i vrhunske regionalne i domaće DJeve, koji će pružiti dostojnu podršku zvezdi večeri. Na gramofonima će se do jutarnjih časova smenjivati slovenački DJ i Umekov veliki prijatelj i dugogodišnji saradnik Veztax, hrvatski DJ Edy C i domaće snage Speedy, Marko Milosavljević, Vladimir Aćić i Kobaya.
 
Ulaznice, čija je aktuelna cena 2700 dinara, se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i u Bilet servisu, Domu Omladine, TC Ušće i na biletarnici Beogradske Arene. U prodaji su i VIP ulaznice po ceni od 5000 dinara, koje posetiocima obezbeđuju dodatnu dozu uživanja u novogodišnjoj noći.
Avatar photo

Autor: Igor