DJ zvezda Nakadia sutra uveče u B

 

Barutana je za ovaj petak. 26. avgust,  spremila odličan program za sve ljubitelje kvalitetnog zvuka. Na najlepšu letnju pozornicu u gradu stiže tajlandska lepotica Nakadia, uz koju će nastupiti snažna domaća podrška u sastavu Lea Dobričić, Ilija Đoković & Nick Lawyer.

Muzički put lepe Nakadie počinje na rodnom Tajlandu. Zemlja u kojoj je rođena nije joj pružila dovoljno mogućnosti za razvijanje muzike kojom je oduvek želela da se bavi. Prvi posao je bio modeling – ovaj poziv omogućio joj je da proputuje svet i zaljubi se u elektronsku muziku koja je u to vreme doživljavala svoj procvat. Ubrzo joj je je postalo jasno da želi da bude DJ, kupila je plejere i krenula da vežba. Eksperimentišući sa žanrovima u samom početku, otkrila je da joj afintet najviše “leži” u minimalu, deep hausu i tek hausu. Seli se u Berlin 2011. godine i tu stvari postaju zanimljivije – Nakadia se oprobava u produkciji i ubrzo stiže singl “Check & Run”, koji postaje prvi klupski hit u 2013. godini i provodi čak sedam nedelja na Beatport Techno top 40 listi! Danas, Nakadia je jedna od vodećih dana na svetskoj elektronskoj sceni sa preko 1000 nastupa duž 60 zemalja i prebukiranim rasporedom mesecima unapred. Ova mlada dama nastupila je u mnogim legendarnim klubovima širom sveta, kao sto su Watergat Berlin, The Egg London, D Edge Sao Paolo, Lola Shangai i mnogi drugi.

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 800 dinara. Požurite i nabavite svoju kartu na vreme!

Avatar photo

Autor: Igor