Predrag Janus i Peter Portman prave rođendanski parti uz legendarne goste

 

Klub KPTM ove subote ugostiće dva artista koja gradski klaberi I te kako dobro poznaju, a u pitanju su Predrag Janus i Peter Portman koji će ovom prilikom napraviti pravi slavljenički parti s obzirom na to da je povod za ovovikendaško ludilo upravo njihov rođendan.

Ovaj dugoočekivani parti okupiće neke od najboljih izvođača domaće elektronske scene poput Bože Podunavca i Mirka Lazarevića koji će posebno obradovati ljubitelje tvrđeg zvuka, a podršku će pružiti i DJ DirtE, Sam.Luda, Manton i Nikola M koji će se za miks pultom smenjivati od subote s početkom u 22h, pa sve do kasnojutarnjih nedeljnih časova.

Iako ih neće odbiti, slavljenici ističu da nije neophodno doneti poklone ukrašene crvenim mašnama, ali da je dobar vajb i širok osmeh apsolutni must have za ulazak na ovaj parti.

Subota, 22h, KPTM. Vidimo se u klubu iz koga se nikome ne ide kući.

Boža Podunavac, legendarni beogradski di-džej nastupao je u gotovo svim klubovima i prostorima u Beogradu među kojima su Industrija, Soul Food, Andergraund, Dom Omladine, Barutana/UrbaBar, Mondo, Shlep, Omen, XL, Magna House, Kolos, No Name, 4 Sobe, Sound, Bizarre, Exile, itd., kao i u prostorima širom Srbije i u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji, Engleskoj, Rumuniji, Poljskoj, Mađarskoj, Grčkoj, Češkoj.

Dosledan elektronskoj muzici, uvek u potrazi za eksperimentom, ali bez zanemarivanja publike. Smatra da edukacija ne sme da bude na uštrb zabave, ali isto tako ne priznaje da je svrha dolaska u klub samo i isključivo zabava. Omiljeni žanr mu je minimal techno “masne” produkcije sa što manje patetičnih melodija i paterna. Iako radi i na tri gramofona, smatra da je čist egzibicionizam sve vreme “drndati” nešto po mixeru i skretati pažnju na sebe.

Uveren je da je kvalitet zvuka na mestu događanja, 30% zabave, uslovi u klubu 30%, a preostalih 40% ide na di-džeja.

 

Moto: Take No Drugs!

DJ DirtE donosi karakteristični zapadnoafrički tehno u Čikago gde je nastavio da gradi svoje ime kao DJ-a I vrlo brzo stekao popularnost svojim nastupima u nekim od najpopularnijih klubova. Pokretač je organizacije Black Star Entertainment, koja se bavi organizovanjem događaja i promocija techno i tech house izvođača.

Trenutno je baziran u Beču odakle i upravlja Black Star Entertainment organizacijom, ali i nastupa po kultnim mestima poput klubova FLEX, Grelle Forelle, Pratersauna, Sass Music Club. Njegova muzika pleni sjajnim vajbom, a zbog energičnih traka kojima svaki put zapali masu, često ga povezuju sa kultnim Carl Cox-om

Manton je strastveni di-džej koji je svoju producentsku karijeru započeo krajem 2014. godine pod pseudonimom Mark Anotine. Njegov rad obeležen je podrškom velikih umetnika kao što su Sam Paganini, UMEK, David Morales, Lisa Lashes, Was Worx i drugi. U poslednje dve godine pronšao je i formirao sebe u žanrovima techno, house, electro, tech-house, deep house i time izgradio posebnost, originalnost i jedinstven stil njegovog produkcijskog stvaralaštva.

 

Kada govorimo o talentima u usponu, Peter Portman je ime koje je sve više i više uključeno u svetsku muzičku scenu, ostavši napola u starom I zakoračivši napola u novi zvuk. Stvorivši fuziju energije i emocije, Peter Portman je potvrdio, još u ranom dobu, da može stajati čvrsto na zemlji, ali ipak posedovati i takmičarski duh. Jedan od njegovih uspeha je pobeda na regionalnom MTV Adria DJ takmičenju. Takođe, jedan je od finalista Burn Residency takmičenja na Ibici 2016 godine.

Vrteći smelo gotovo svaki put iznenađuje publiku na podijumu i istovremeno ih čini zadovoljnim zahvaljujući pažljivom odabiru haus i tehno muzike koja objedinjuje svetsku kulturu kroz nezaboravni zvuk i melodiju.

Nakon otklanjanja svih prepreka i uplivavanja u svoju muzičku karijeru, Peter Portman zasniva svoje produkcijsko ime iza pseudonima kao sto su Petru i Little P tokom čega jos uvek eksperimentiše sa žanrovima. Kao DJ, njegove različite tehnike su ga dovele do toga da radi rame uz rame sa Ten Walls, Nick Curly, Philipp Straub, Mene, Bono Goldbaum i mnogim drugim.

Njegova najzapaženija izdanja Patent Skillz, Parabola, Neptun City kao i mnoga druga podržana su od strane UMEK, Wax Worx, Sam Paganini, John Belk, Calavera & Manya itd.

Predrag Janus beogradski di-džej decenijskim iskustvom izgradio je karakterističan stil koji ga je doveo u krug respektivnih artista na domaćoj sceni. Jedan je od onih koji je prošao tehnološku evoluciju od vinila pa do savremene kompjuterske opreme. Zbog svoje zahtevene, a tečne tehnike, kritičari ga čak nazivaju ‘maestrom’ mixa, sa neverovatnim osećajem za momenat, energiju i bit. Njegovi setovi su nepredvidivo energični, prožeti zavodljivim ritmovima i uzbudljivom bass linijom. Zahvaljujući svom umeću sa FX spravama on kontroliše razmenu energije, atmosferu i mami publiku na ples ali istovremeno i na duhovni orgazam!

Između ostalih delio je pult sa moćnim imenima današnje techno scene kao što su Hertz, Adam Beyer, Cristian Varela, Ben Sims, Marco Bailey, Petar Dundov, Marko Nastic, Dejan Milicevic, Boža Podunavac i mnogi drugi…

Nastupa u zemlji i regionu evrope na svim značajnijm festivalima i klubovima.

Sam.Luda koga domaća publika i te kako dobro poznaje, jedan je od supertalentovanih di-džejeva koji uvek ima nešto sjajno da ponudi za miks pultom i vrlo brzo stvori eklektičnu i veoma uzbudljivu atmosferu.

 

Više o ovom događaju možete da pročitate na ovom Facebook evcent-u:

https://www.facebook.com/events/633964536785945/

 

Avatar photo

Autor: Igor