DJ ZVEZDE SVETSKE ELEKTRONSKE SCENE ZA NEKOLIKO DANA U ZAGREBU! THE MARTINEZ BROTHERS, RICARDO VILLALOBOS, SONJA MOONEAR, JACKMASTER i drugi!

 

Nekoliko nas dana deli do #WELOVESOUND festivala. Zagreb se može pohvaliti izvrsnim DJ zvezdama koje će u subotu, 2. juna od 18 sati nastupiti na Velikom jezeru Jarun. Naime, Ricardo Villalobos, The Martinez Brothers, Jackmaster i Sonja Moonear gosti su svih vodećih svetskih festivala i brojnih muzičkih događaja.

Dobri poznavoci muzike nastupe ovih DJ zvezda opisuju kao nezaboravne, s posebnim naglaskom na izvrstan zvuk i produkciju koja ih prati. Tako će biti i na drugom izdanju zagrebačkog festivala, na prekrasnoj lokaciji na Velikom Jarunskom Jezeru. Sama lokacija biće uređena u skladu s okruženjem, uz diskretne svetlosne efekte koji će se izvrsno uklopiti u zelenilo koje ju okružuje. Posebna se pažnja posvećuje vrhunskom zvuku, a svi VIP kapaciteti festivala su rasprodani.

The Martinez Brothers trenutno su jedni od najtraženijih svetskih DJ-a. Atraktivni Chris i Steven poslednjih su godina jedna od najpoznatijih imena elektromske muzike, a nastupaju u vodećim svetskim klubovima kao što je DC10 na Ibizi ili pak festivalima kao što su Time Warp i Ultra festival.

Ricardo Villalobos ima posebno mesto na svetskoj sceni elektronske muzike. Poznat po svojim osebujnim DJ setovima, koji se mogu definirati samo kao vožnja kroz razne žanrove elektronike, ali i razne vremenske periode. Mnogim DJ-ima i producentima širom sveta Ricardo predstavlja večnu inspiraciju, a posetiteljima nezaboravno iskustvo uživanja u kvalitetnoj muzici.

Sonja Moonear jedna od tri najtraženije DJ-ice sveta. Rođena među švajcarskim Alpama, već se u svojoj četvrtoj godini susrela sa svojim prvim instrumentom, klavirom, kojeg je i kasnije, uz klasičnu muziku i studirala na muzičkoj akademiji. Često ispred svog vremena, kao velika obožavateljka Davida Bowiea, u kasnim osamdesetima, Sonja se infiltrirala u ženevsko i nemačko klubsko podzemlje te zaronila u vrtlog elektronske muzike.

Jackmaster je mladi škotski DJ prema izboru slušatelja i fanova Resident Advisora izabran za drugog najboljeg DJ-a u svetu 2016. godine. Takođe, dobitnik je nagrade ‘Best DJ’ na Best of British Awards dodeli nagrada. 2014. postao je treći DJ rezident domaćin londonskog kluba XOYO te kluba DC10 na Ibizi.

Željnima daljnjeg plesa i provoda, nakon plesa na Jarunu, na raspolaganju je after party u legendarnom zagrebačkom klubu The Best.

Pratite festival na socijalnim mrežama:

https://www.facebook.com/events/336885876779491/?active_tab=discussion

Iz Beograda je za fanove organizovan i party bus o čijem polasku i povratku te ceni putovanja možete vise saznati na Facebook eventu: https://www.facebook.com/events/460582797704611/?active_tab=about

Ulaznice po posebnoj ceni za grupe, 5+1, 9+1 I regularne festivalske ulaznice dostupne su u sustavima Ticketshop.rs online trgovine https://www.ticketshop.rs/sr/e/welovesound-festival-zagreb-2018/1191/

Prodajnih mesta https://www.ticketshop.rs/sr/pos-list/ ili putem web stranice festivala: http://we-love-sound.com/tickets/.

 

Avatar photo

Autor: Igor