NEZVANIČNO :: Legenda elektronske muzike Laurent Garnier početkom septembra na Apgrade vikendu!

 

Kako nezvanično saznajemo velikan svetske elektronske scene, inovator, producent i DJ Laurent Garnier (Loran Garnije) nastupiće početkom septembra na velikom Apgrade Vikendu na Kalemegdanu koji će kao prošle godine trajati tri dana.

Dobitnik čuvenog ordena francuske legije časti se posle četiri duge godine vraća u Beograd da još jednom beogradskoj publici pokaže šta zna i ume i zašto je i dalje jedan od najboljih DJ-eva i producenata na svetu posle 30.godina duge karijere. 

Posle više od četvrt veka ispisivanja stranica istorije elektronske muzike, tokom kojih je nastajala i famozna knjiga „Electrochoc“, danas je sve teže obuhvatiti delo koje sa sobom nosi vanvremenski producent i disk džokej iz Francuske. 

Svedok i učesnik uspona mančesterske klupske scene u osamdesetim, svetski tehno inovator u devedesetim i zasluženo jedan od najpoštovanijih globalnih disk džokeja, Garnije danas predstavlja jednog od najboljih ambasadora elektronske muzike.

Loran Garnije nesumnjivo uživa veliki ugled i na ovim prostorima, možda samo dodatno obojen notom koju uvek vredi ponoviti, da je bio prvi inostrani umetnik koji je 1995. probio sankcije svojim nastupom u Beogradu, te se uvek redovno vraćao svež, inovativan i drugačiji, onakav kakvog ga i sad očekujemo.

Apgrade za najvernije fanove i istinski ljubitelje muzike spremio akciju “A2 – Apgrade na kvadrat“ uz ograničen broj paketa koji sadrže ulaznice za oba Apgrade vikenda, odnosno za svih pet dana i to po ceni od samo 3.480 dinara za parter i 4.980 dinara za VIP!

Ponuda važi i za postojeće vlasnike dvodnevnih kompleta za junski Apgrade Weekend koji se prodaju po ceni od 1590 dinara, odnosno 2290 za VIP, i koji će na blagajni uz pokazanu ulaznicu moći da doplate još samo 1890 dinara ili 2690 dinara za VIP za još tri dana sa najvećim zvezdama elektronske muzike! Ponuda je ograničena brojem, a važiće najkasnije do 31. maja, odnosno do prve objave dosad najjačeg programa trodnevnog septembarskog Apgrade Weekenda. Nakon što prođe junski, u prodaji će moći i odvojeno da se kupe ulaznice za septembarski Apgrade Weekend, ali po ceni višoj od trenutne akcijske.

JOŠ SAMO DA DODAMO DA JEDVA ČEKAMO SEPTEMBAR MESEC I JOŠ JEDAN APGRADE VIKEND.

 

Avatar photo

Autor: Igor