Dokumentarac o šokantnoj priči Dubfirea kao imigranta te danas svetski poznatog DJ-a

 

Ali Shirazinia, rođen u Iranu, svetu elektronske muzike danas bi bila potpuno nepoznata osoba, da nije odlučio stisnuti zube i savladati svaki izazov koji se nalazio na putu uspeha. Dubfire priprema dokumentarac Above Ground Level u kom će objasniti sve šokantne detalje sa kojima se morao suočavati.

Pogledate li šta je sve Dubfire od današnjeg trenutka postigao, doći ćete do zaključka kako se u jednu ruku radi o superstar DJ-u, ali kakav je trnovit put morao proći da bi došao do tamo, ispričaće u dokumentarcu koji će izaći 21. decembar preko iTunes-a.

Od bega iz domovine Irana do američkog državljanstva, zemlje koju krase posebnost i moć upravo zbog imigranata i koja je postala njegov novi dom, Dubifre kreće sa pričom iz svojih mladih dana u dobu od 7 godina pa sve do rasta u svetu elektronske muzike.

Nominovan za nagradu Grammy kao Deep Dish te jedna od ikona techno muzike, dobiće i pomoć svojih DJ prijatelja koji ce ispričati čime se istakao pa će tako u dokumentarcu govoriti, Carl Cox, Pete Tong, Richie Hawtin, Paul Oakenfold, Danny Tenaglia, Marc Houle kao i EDM superstarovi Nervo te veliki prijatelj Dubfire-a, David Guetta.

Trailer za Above Ground Level je tu dok čekate full izdanje.

Avatar photo

Autor: Igor