Skrillex, Carl Cox, Maceo Plex, The Prodigy složno poručuju: EXIT je najbolji!

 

EXIT i njegova tri regionalna festivala Leta ljubavi osvojili su ove godine čak pet nominacija na prestižnim Evropskim festivalskim nagradama, a legende svetske muzičke scene, ali i brojne domaće poznate ličnosti, među kojima su naši glumci, voditeljke i Youtube zvezde, pružili su podršku festivalu!

Pobednički festivali biće proglašeni na ceremoniji dodele Evropskih festivalskih nagrada u Groningenu u Holandiji 17. januara 2018, a omiljeni izvođači EXIT publike već su se opredelili ko je njihov favorit!

Music Giants Voted for Their Favorite Festival – EXIT: 

Zvezde televizijskog fenomena „Vojna Akademija“ Bojan Perić i Aleksandar Radojičić pohvalili su se svojim glasom na društvenoj mreži Instagram i linkom pozvali pratioce da učine isto. Na isti korak se odlučila i poznata glumica Dragana Mićalović koja ove sezone oduševljava gledaoce svojim transformacijama u hit emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“.

Još jedno poznato lice sa televizije, voditeljka Kristina Radenković, mora da se odlično provela ovog jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, jer je i ona na svom profilu istakla da je glasanjem pružila podršku EXIT festivalu i drugim festivalima Leta ljubavi. Njena koleginica, voditeljka Bojana Janković nije samo glasala, već je i podsetila pratioce da glasanjem učestvuju u nagradnoj igri u kojoj mogu da osvoje VIP ulaznice za pobedničke festivale: http://bit.ly/2hQRaEd

Miljenik domaće publike i glumac Viktor Savić, koji je pred ovogodišnje izdanje festivala izjavio da se naročito raduje Dance Areni i posebnom doživljaju koji uz nju ide, sa oduševljenjem je podelio vest o svom glasanju sa fanovima. Naš najpoznatiji Youtuber Milan Inić „Yasserstein“, takođe se obratio Instagram pratiocima putem kratkog video snimka i podelio sa njima svoje razloge za davanje glasa EXIT festivalu i pozvao ih da mu se pridruže u podršci.

Glasajte i vi za EXIT i učestvujte u nagradnoj igri!

Glasanje za Evropske festivalske nagrade trajaće još svega pet dana, do 30. novembra, a svi koji glasaju automatski učestvuju u nagradnoj igri u kojoj mogu da osvoje VIP ulaznice za festivale koji osvoje ovogodišnje festivalske “Oskare”, ali i Pro-Ject Audio System gramofon! Glasa se putem ovog linka izborom za EXIT u kategoriji “Best Major Festival”, za Sea Dance ili Sea Star festival u kategoriji “Best Medium-Sized Festival”, za Sea Star kao “Best New Festival”, te za Revolution u “Best Small Festival” kategoriji.

EXIT Leto ljubavi 2017 je iza nas, ali zagrevanje za naredno izdanje Exita već počinje! Početak prodaje ulaznica za sledeći festival na Petrovaradinskoj tvrđavi, koji će sa sobom doneti brojne popuste na punu cenu ulaznice, počinje uskoro. Više informacija biće objavljeno na zvaničnom sajtu festivala: www.exitfest.org već naredne nedelje.

Avatar photo

Autor: Igor