TRENDESETER GLOBALNE TEHNO SCENE STEPHAN BODZIN PRVI PUT U BEOGRADU!

 

Nemački producent i kompozitor Stephan Bodzin, dugo iščekivano ime kada je reč o muzičarima koji predstavljaju tehno zvuk, konačno će se naći pred beogradskom publikom u subotu, 25. novembra, u Hangaru kod Luke Beograd (Knežopoljska 3). Podršku će mu pružiti domaći muzičari Kristijan Molnar, Roxa i Nikola Mihailović.

Ovaj trendseter globalne tehno elektronske scene razlikuje se od ostalih muzičara tog muzičkog žanra po svojoj autentičnosti, kako muzike koju producira, tako i nastupom, koji je jedinstven i tokom kojeg koristi veliki broj sprava i instrumenata, stvarajući neverovatnu energiju. Pre ulaska u vode elektronske muzike, Stephan Bodzin je komponovao za prestižna evropska pozorišta – „Goethe Theatre“ u Bremenu i „Ikarus Dancing-Theatre“ u Austriji. Radio je remikse Frankie Goes To Hollywood i Sinead O’Connor, a njegova produkcija može da se opiše kao fuzija hipnotičke muzike sa veoma realnim i nezaboravnim  melodijama.

Karte za beogradski nastup Stephana Bodzina, u produkciji „Blendera“, mogu da se kupe u okviru prodajnih mreža „Eventim“ i „Gigstix“.

FB event: www.facebook.com/events/154781845102728/  

 

Avatar photo

Autor: Igor