Ovog petka ne propustite provod u MINTU!!!

 

Ovog petka ne propustite provod u MINTU!!!

!!! DJ SHARKY  \\\\\\\\\&/////////  LOBOR D !!!

DJ Sharky (Bojan Milosavić)  je beogradski klupski DJ koji je još tokom devedesetih godina počeo da pušta ploče iz najrazličitijih žanrova muzike: Metal, Jazz, Bleus, Latino. Krajem devedesetih godina počinje da se interesuje za elektronsku muziku, započinje svoju klupsku karijeru po zemlji i zemljama bivše Jugoslavije. Koristeći svoja ranija iskustva, pronalazi svoj specifičan način miksovanja, koji karakteriše kao Tech House, Deep House i Break Beat.

 

 

Lobor D (Darko Lobor), DJ i producent iz Pančeva; posle nekoliko godina eksperimentisanja sa različitim žanrovima, pretežno Detroit Techno i Chicago House, 2005. godine započinje svoju produkcijsku karijeru, koju sad već karakterišu Techno i Progressive House zvuk.
Kao rezident Dj i organizator brojnih žurki u noćnom klubu Štab pogon u Pančevu  od 2012. godine sarađuje sa umetnicima iz Nemačke, Holandije, Francuske, Makedonije, Bugarske, Grčke i Srbije. Darko Lobor je jedan od osnivača ASAP Dj organizacije, koja vec tri godine uspešno okuplja didžejeve i tehno entuzijaste.

 


Ulaz je FREE !!!

VIDIMO SE!!!

 

Avatar photo

Autor: Igor