Domaći DJ i producent Derek West ima svoj novi EP – Heal Your Mind!

 Domaći DJ i producent Derek West ima svoj novi EP – Heal Your Mind!

OnlyClubbing vam premijerno predstavlja novi EP “Heal Your Mind” od Derek West-a, koji izlazi na etiketi Collective Music.

“Heal Your Mind” je novo vokalno izdanje Derek West-a, i ujedno debitantsko pojavljivanje na renomiranoj Collective Music etiketi iz Mađarske, sa fantastičnim remiksima od strane label boss-a Collective Machine-a, i Kolumbijskog Julián Millán-a

Heal Your Mind je 3-track EP koji spaja elemente deep, melodic i tech house zvuka u fantastično zvučno iskustvo. Originalna traka Derek West-a postavlja ton EP-a hipnotišućim deep house ritmom i dubokim vokalima, dok Collective Machine i Julián Millán sa jedinstvenim remiksima unose karakteristične elemente i proširuju dimenziju EP-a.

Derek West je underground DJ i muzički producent baziran u Beogradu, koji dolazi iz DJ porodice, i stilski pliva između deep i tech house-a, sa karakterističnim melodičnim elementima. Nastupao je u eminentim underground klubovima prestonice, kao što su Kult, Half, 25th, KPTM

Collective Machine i Julián Millán ne trebaju specijalni uvod, njihove trake redovno izlaze na svetski renomiranim etiketama Knee Deep In Sound, 8Bit, Circus, Stereo Productions između ostalih, i njihove trake redovno vrte hedlajneri svetskih festivala kao što su Hot Since 82, Marco Carola, Nick Curly, Dosem.

Traku možete preslušati i kupiti klikom ovde.

Spisak traka:
1) Derek West  – Heal Your Mind (Original Mix)
2) Derek West  – Heal Your Mind (Collective Machine Remix)
3) Derek West  – Heal Your Mind (Julián Millán Remix) 

Datum izdavanja:
15. mart 2024. godine

PRVE REAKCIJE POZNATIH ARTISTA:

Dilby: “Original has a great vibe.”

Toomy Disco: “Amazing work gfrom Derek West! Super groovy and trippy deep vibes on this one. As always label honcho did a very sweet job. Will play in my next shows defo. Thanks!”

WEIKUM: “whole ep is fire”

Paco Osuna: “Will try thanks :)”

Ruben Mandolini: “Nice, thanks!”

Robyn Balliet: “Love it! :)”

LARSa: “Three absolutely killer tracks here – such good music & and loving the variety of the remixes.”

Capeesh Society: “Lovely”

PORUKA OD DEREK WEST-a:


“Jako mi je drago da je EP konačno izašao sa ovako sjajnim obradama od dragih prijatelja. Za mene ovaj EP predstavlja novo poglavlje sa suženim fokusom na zvuk koji se iskristalizovao kroz sve ove godine, i predstavlja suštinu mog izražaja kako u produkciji, tako i u live nastupima. U pripremi je još nekoliko EP-a, tako da očekujte još puno materijala i aktivnosti od mene. Vidimo se na podijumu i hvala svima na slušanju i podršci do sada, kao i OnlyClubbing timu na objavi. <3”.

KOMENTAR OD ONLYCLUBING-a:

Jedno jako kvalitetno izdanje od tri trake i zaista je bilo zadovoljstvo da preslušamo sve tri trake i uradimo ovu malu recenziju EP-a. Naš pik je remiks od strane Collective Machine-a. Definitivno vredi preslušavanja i kupovine EP-a.

LINKOVI:
Kupite EP na Beatportu: https://www.beatport.com/release/heal-your-mind/4456209
Collective Music: https://soundcloud.com/collective-music-official
Derek West: https://soundcloud.com/derekwest
Collective Machine: https://soundcloud.com/collectivemachine
Julián Millán: https://soundcloud.com/julianmillan

Avatar photo

Autor: Igor