Domaći duo Vantiz izdao novu stvar “Complicated” za Showtekov “Skink Records”

 Domaći duo Vantiz izdao novu stvar “Complicated”  za Showtekov “Skink Records”

Mladi producenti iz Novog Sada, duo Vantiz, ostvarili su do sada velike uspehe kako na domaćoj tako i na svetskoj sceni elektronske muzike. Podrška najvećih producenata ovog zvuka kao što su Hardwell, Fedde Le Grand, Showtek, Kryder i mnogi drugi kao i nastup na Dance Areni i turneja u Kini samo su jedni od uspeha ovog dvojca.

Imaju preko 27 oficijalnih izdanja među kojima su 7 izdali za Showtekov Skink Records. Jedan od najvećih uspeha sigurno jeste remix koji su uradili za Showtekovu i njihovu pesmu “The Weekend” koji su izdali za “Universal Music”, a remix broji preko 350.000 streamova na Spotify-u i vise od 100.000 pregleda na YouTube-u.

Krajem prošle godine uradili su i remix za pevačicu Vassy čiji se glas nalazi iza svetskih hitova “Bad” i “Secrets”. Remix su uradili zajedno sa Outgang a.k.a. Showtek, a izdat je za “Robbins Entertainment” koji je deo Sony Music-a.

Njihova izdanja broje preko 2.5 miliona streamova na Spotify-u, a najuspešniji singl im je pesma “95” koja je na putu ka svom prvom milionskom pregledu sa vise od 900.000 strimova na Spotify.

Više od 2 godine snimaju radio emisiju pod nazivom Vantiz Radio Show u kojoj redovno promovišu svoj zvuk. Emisija se emituje na jednom od najslušanijih radija u Srbiji, AS FM, svakog utorka od ponoći do jedan.

Od svih svojih dosadašnjih uspeha izdvojili bi ranije pomenutu turneju po Kini kada su obišli 10 gradova i radili u najvećim klubovima u kojima su radile zvezde poput Martin Garrixa, Axwella, Oliver Heldensa, itd. Nastup na legenarnom Exitovom stejdzu, Dance Areni obeležio je autorski set od kojih više od pola traka još nisu izdate.

Tokom aktuelne pandemije provodili su sve vreme u studiju radeći na novim pesmama. Jedna od tih pesama je i skorašnji singl “Complicated”. Pola godine nakon što su je premijerno pustili na Exit-u, nova pesma “Complicated” izašla je za Showtekov “Skink”.

Do sada, pesmu su pustili Fedde Le Grand, Firebeatz, Showtek u svojim radio emisijama, a već par dana nakon izdavanja upala je u velike Spotify plejliste među kojima su i plejliste od poznatih producenata kao što su Brooks, Moti, KSHMR i mnogi drugi. Pesmu obeležava catchy vokal i karakteristična bas linija sa primesama kako pop tako i house zvuka. Pesma se moze naći na svim striming platformama kao i sva njihova dosadašnja izdanja.

Facebook: https://www.facebook.com/vantiz2
Instagram: https://www.instagram.com/vantiz_official/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/379sviumlaut6cs22iBk1G
Soundcloud: https://soundcloud.com/vantiz
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNIoHAVdVE2vHRZw463pAuA

Avatar photo

Autor: Igor