Matteo Milleri član dua Tale Of Us lansirao novi muzički koncept “Anyma”

 Matteo Milleri član dua Tale Of Us lansirao novi muzički koncept “Anyma”

Matteo Milleri jedan od članova poznatog dua Tale Of Us počinje novi ciklus u svojoj karijeri sa inovativnim novim muzičkim konceptom pod nazivom “Anyma”.

Šta je zapravo Anyma, pitate se? Anyma je živi muzički projekt koji kombinuje kompjuterski generisano okruženje sa stvarnim aspektima života, brišući granicu između onoga šta je digitalno i onoga šta je stvarno. To će sve biti moguće postići najmodernijom tehnologijom, produkcijom i dizajnom, a Anyma ne samo da je koncept već će i Matteu biti drugo ime za puštanje muzike, a kako to on i objašnjava:

„Anyma je moje kreativno samoizražavanje, spajanje muzike, umetnosti i uronjenih stvarnosti kako bih istražio sledeću fazu u područiju svesti. Fizičke i digitalne kreacije stapaju se u jedinstveno prosvetlujuće polje iskustva takozvani Genesys “

Ovo novo putovanje Matteo aka Anyma započinje debitantskim EP-om ‘Sentient’ koji nam stiže 4. juna putem Tale Of Us diskografske kuće Afterlife, a album ‘Genesys’ dolazi kasnije tokom godine. Ovaj projekat će se pokazati jednim od najinovativnijih projekata koji su u poslednje vreme stigli na scenu elektronske muzike. Anyma će sarađivati ​​sa nagrađivanom produkcijskom kućom “Builders Club” koja se specijalizovala za film, 3D pokret i interaktivno pričanje priče kako bi svoju viziju oživela na spektakularan način.

Omogućavajući fanovima da vide novu stranu Matteove produkcije izvan Tale Of Us-a, ovaj će samostalni projekt će vam bukvalno “blow minds” u vizualnom i muzičkom smislu, a mi jedva čekamo videti kako će se ovaj projekt pretvoriti i šta mu se sprema.

Da biste išli u korak sa Anymom, pratite ga na Instagramu ovde.

Klikom ovde možete i preslušati njegov prvi EP “Sentient” koji će biti izdat za Afterlife.

Avatar photo

Autor: Igor