THE PRODIGY PODELILI SNIMAK IZ STUDIJA, RADE NA NOVOJ MUZICI!

 THE PRODIGY PODELILI SNIMAK IZ STUDIJA, RADE NA NOVOJ MUZICI!

The Prodigy su podelili teaser nove muzike na kojoj rade, pustivši na svojim kanalima snimak iz studija u trajanju od 15 sekundi .

Prvi je to javno poznati projekt benda od smrti Keitha Flinta 2019. godine. Maxim i Liam Howlett zajedno su u studiju kako bi radili na novoj muzici u klasičnom Prodigy ‘heavy bass’ stilu.

“Studio bizniz this month, back on the beats”, napisali su još u septembru na svojim društvenim mrežama, obećavajući da će se ponovno vratiti muzici nakon Flintove smrti.

Uz novi video iz studija napisali su: “New Prodigy studio session beats are rollin”.

Video prikazuje dve figure izrađene od perli koje predstavljaju dvojac kako sede pokraj subwoofera, osećajući vibracije novih heavy beatsa.

Prošle je godine otkriveno da je klavijaturista Prodigyja Leeroy Thornhill radi novi album u čast Flinta, koji je preminuo u 49. godini pre više od dve godine. Prodigy su se vratili u studio pet meseci nakon njegove smrti izjavivši kako planiraju raditi na novoj muzici. Ipak, od tada još ništa nisu objavili.

Poslednje što su objavili bilo je pre Flintove smrti, album “No Tourists”, izdanje sa deset traka iz 2018. godine, koji su izdali putem ličnog labela Take Me To The Hospital.

Grupa je u februaru takođe potvrdila da radi na dokumentarcu koji i produciraju a koji će se baviti prvim britanskim pionirima el. muzike. “Gangs Of London” biće celovečernji dokumentarni film o bendu.

Isečak iz studija pogledajte u nastavku.

Avatar photo

Autor: Igor