Domaći producent Danijel Čehranov opet medju top 10 izdanja na Beatportu!

 

Prošlog meseca je domaću elektronsku scenu zapljusnula vest da se naš mladi DJ i producent Danijel Čehranov, koji stvara pod pseudonimom Last95, svojim debitantskim izdanjem “Faceless” popeo na vrhove Beatport lista.

Naime ovaj mladi beogradski umetnik je dospeo na prvo mesto Beatport Progressive House Releases liste, treće mesto Beatport Tech House Releases i peto Beatport Top 100 Releases. Njegovo drugo izdanje, singl “Ravena” koji je zvanično objavljen na Beatportu 27. februara, sada je dospeo u Top 10 Progressive House Tracks na listi ovog najprestižnijeg svetskog sajta za objavljivanje i prodaju elektronske muzike. Uzevši u obzir da je njegova izdavačka kuća Last95 Records stara koliko i prvo izdanje, tj svega nešto više od mesec dana, kao i da se ceo projekat održava njegovom ličnom upornošču uz pomoć najbližih prijatelja, ovaj uspeh stoji kao svedok kvalitetu domaće elektronske scene i predstavlja veliki podstrek svim mladim izvođačima i producentima koji tek planiraju da se okušaju na međunarodnoj sceni.

Kao i prošli put, cela ekipa koja stoji iza projekta i ja ističemo da je najbitnija podrška. Naša scena je prepuna kvalitetnih mladih izvođača i producenata – pogledajte Iliju Đokovića koji je nedavno potpisao za Moniku Kruz, Sašu Savića a.k.a. Rub A Dub čije je izdanje na drugom mestu Beatport Minimal/Deep Tech Liste, sjajnog Atilu Tota a.k.a. Space Motion i mnoge druge koji su najbolji predstavnici i svedoci kvaliteta domaće scene. Svaki uspeh svakog domaćeg producenta je najbolja preporuka i reklama svakom našem DJu i artistu

Danijel Čehranov najavljuje i novo izdanje njegove izdavačke kuće Last95 Records pod nazivom “1313” koje je zakazano za kraj marta ove godine. Sve vesti o izdanjima možete pratiti na Facebook ili Instagram profilu izdavačke kuće, a sva izdanja možete kupiti na Beatport profilu Last95 Recordsa i na taj način podržati rad ovog beogradskog producenta.

Avatar photo

Autor: Igor