PLAY nagrađuje klaberke za 8. mart

 

PLAY ekipa rešila je da obraduje najvernije klaberke za Međunarodni dan žena sa 10 puta po 2 karte za Jay Lumena! Dame do karata mogu doći ukoliko isprate nekoliko jednostavnih koraka – idite na PLAY Facebook stranicu i sledite uputstva sa pinovanog posta – sharujte naš Facebook event u svom feed-u, ostavite komentar sa svojim imenom i prezimenom u komentaru i sačekajte da objavimo imena srećnih dobitnica sutra u 12h.

Jay Lumen je jedan od najtalentovanijih DJ-eva i producenata nove generacije, koji će nastupiti na novom PLAY spektaklu 24. marta u Magacin Depou. Lumenu će domaću podršku pružiti Nemanja Vanović, Mancha&Mark Panic i Nexie. Akcija na kojoj za svake tri kupljene karte četvrtu dobijate gratis još uvek traje, a karte su dostupne na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs. Trenutna cena karte je 990 dinara za obične I 1500 dinara za VIP karte.

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. PLAY concept je prvi put predstavila Deborah de Luca u februaru ove godine, a Jay Lumen će u martu nastaviti niz i upisati se u listu PLAY arista.

Možete nas pratiti na Facebooku, gde ćemo svakodnevno objavljivati najnovije informacije o PLAY žurkama.

 

Avatar photo

Autor: Igor