sam.Luda & Lukavi • 09-03-2017 • DOT

 

Ovog četvrtak 09. marta u klubu DOT dva di džeja uveliko poznata domaćoj anderground sceni sam.Luda i Lukavi / Acid Cabbage. Kao i uvek obećavaju dobru zabavu u malom klubu Francuske 6, dođite da prekratimo put ka predstojećem vikendu laganom uvertirom uz autentičan zvuk naših domaćina.

sam.Luda aka Samir Mutapcic već kao petnaestogodišnjak upoznaje elektronsku muziku. Spontano odlučuje da pokrene svoju di-džej karijeru 2013. godine, i od tada beleži nastupe u poznatim beogradskim underground klubovima kao što su Svemirska Kafana, Geca, KPTM, DOT i mnogi drugi. Pronalazi se u minimal i tech zvuku kroz koji provlači različite podžanrove house i techno pravaca. Njegovi setovi odišu energijom koja ne ostavlja prostor ničemu drugom do đuskanju.Preferira prime time i maratonske aftere. Veliki fan dancefloora, svoju potpunu pažnju posvećuje djuskanju i dobrom zezanju.

Lukavi / Acid Cabbage ili ti Luka Vuković je di-džej i producnet koji je od malena zaljubljen u elektronsku muziku. Počeo je sa istraživanjem koje je obuhvatalo razne žanrove i stilove elektronike. Godine 2009. uz dva drugara pokrenuo je di-džej organizaciju “TechTide” koja se fokusirala na tech house zvuk koji neguje i dan danas, ali sa malo minimalnijom notom. Nastupao je širom prestonice u svim andergorund klubovima, a nedavno je izdao trake za prvu domaću etiketu Brosh.


Upad je free!

 

Avatar photo

Autor: Igor