Domaću podršku Luigi Madonni pruža 4 mlade nade domaće ekektronske scene

 

Talentovani italijanski DJ i producent Luigi Madonna nam dolazi ovog petka u Hangar Luke Beograd na još jednu PLAY žurku, a tom prilikom će mu podršku pružiti čak 4 domaća DJ-a pred kojima stoji blistava karijera.

Saša Savić poznatiji kao Rub A Dub rođen je 1991. godine. Na njega su najviše uticali techno i minimal zvuci koje je slušao u sarajevskom klubu “Dom Mladih”. Njegov jedini vodeći princip se može sumirati u rečenici “House is the Feeling”

Vuk Smiljanić je mladi domaći DJ čije smo setove imali priliku da čujemo u Gadosti, Prodavnici, The Tube, Lasti, kao i na velikim žurkama poput Raveolutiona i PLAY-a. Član je Massai Wariors ekipe.

TKNO je dobro poznat domaćoj publici po svojim izvanrednim setovima koje imamo priliku da čujemo po raznim klubovima, a imali smo priliku da ga čujemo i na prošlogodišnjem EXIT-u na Dance Areni. TKNO je izdavao za mnoge strane etikete, a 2014. pokrenuo je i svoju pod nazivom Tauten.

Božidar Surla poznatiji kao Teo Trunk je naš mladi DJ i producent koji je postao zapažen radeći warmup-ove na veliki žurkama na kojima je svojim setovima zaintrigirao domaću publiku. Sa 22. godine Teo Trunk je  svakako ime na koje bi trebalo da obratite pažnju u godinama koje dolaze.

Karte su u prodaji po ceni od 1090 RSD i to na svim prodajnim mestima Eventim-a, Gigstix-a, WinWin Shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.com.

 

Avatar photo

Autor: Igor