EVO KO ĆE OD DOMAĆIH IZVOĐAČA RUŠITI BERLINSKI ZID

 

U subotu, 09. decembra sa početkom u 22h na Beogradskom sajmu u Hali 8 održaće se četvrta žurka pod nazivom Berlinski Zid koja za cilj ima da našoj publici predstavi duh moderne nemačke umetosti i klabinga uz specijalno rađen audio-vizuelni koncept. Ovog puta nastupaće legendarni nemački DJ i producent – Len Faki koji važi za jednu od najuticajnijih figura u svetu tehno muzike, svrstava se u pionire nemačkog tehno zvuka i oduvaće prestoničku publiku! Domaću podršku pružiće mu TKNO, Concrete DJz i Miloš Vujović.

TKNO je umetnik, producent, DJ i vođa lejbla. Od 2002. ispoljava veliku ljubav prema elektronskoj muzici i ugleda se na velikane poput Chris Liebing, Adam Beyer, Jeff Mills, Len Faki. Počeo je prikupljati vinile i pušta muziku sa svojim najboljim drugom u najboljim lokalnim klubovima. Uložio je puno truda da svoje DJ veštine dovede do vrhunca. Narednih godina je radio na nekolicini projekata: ReWire, Beatandjuice, Volt & Vintage, su samo neki od njih. Od 2013 pokrenuo je sopstveni pod nazivom “TKNO” nalik muzičkom žanru TECHNO. Njegove trake su podržane i na plej listama mnogih svetskih velikana kao što su: Carl Cox, Richie Hawtin, Oxia, John 00 Fleming, Nick Warren… Na kraju 2014 godine je pokrenuo sopstveni lejbl pod nazivom “Tauten”. TKNO je objavio za: Tauten, Yin Yang, Selected, Funk `N Deep, Italo Business, IAMT, Datacode, Family Grooves...

Concrete DJz / Bojan Vukmirović & Luka Concrete ekipa koja 2003. osniva organizaciju, koja je do danas odgovorna za veliki broj žurki za pamćenje. Nastupaju širom Srbije i regiona, ali i u Engleskoj, Velsu, Brazilu,… Njihov stil je techno, varirajući od mračnih bitova do pumpajućih ritmova kroz koje se prožimaju različiti elementi melodija, kombinujući zvuk u moćni i inteligentni mix. Kao producenti, njihovo prvo izdanje izlazi 2006. godine na etiketi Betamax Recordings. Ubrzo nakon toga sledi preko 20 vinyl izdanja na dobro poznatim etiketama.

Miloš Vujović / Član Tauten familije, Miloš Vujović aktivno učestvuje u srpskoj underground DJ sceni već 15 godina. Rezident kluba “Štab Pogon” u Pančevu, radio je u svim velikim gradovima u Srbiji, kao i zabeležene nastupe u inostranstvu u Holandiji, Makedoniji i Hrvatskoj. Pored zapaženih setova na EXIT festivalu, radio je sa mnogim svetskim DJ imenima kao što su Cristian Varela, Sam Paganini, Luigi Madonna, Mladen Tomić, Jay Lumen, Markantonio i mnogi drugi. Svoju produkciju definiše kao “rolling i pumping techno”, i trenutno ima izdanja na etiketama kao što su Tauten, Sabotage Records i uskoro Atonal Records.


Ulaznice po promo ceni od 900 rsd za regularne / 1300 rsd za VIP možete kupiti na svim blagajnama Eventim Serbia, DD Tickets, GIGS TIX i ticketshop.rs ► http://bit.ly/2xB2VWv

 

Avatar photo

Autor: Igor