Sjajna Aleksandra Duende ovog četvrtka u Kragujevcu!

 

Privilege ekipa iz Kragujevca je sa jako pozitivnom energijom startovala drugu zimsku sezonu. Nov zvuk, nova svetla, nova muzika, a pojavili su se i novi članovi Privilege porodice kao i nova nasmejana lica.

To je ono što krasi njihov projekat. Ovog puta imaju tu čast da ugoste veliko ime srpske dj scene, Aleksandru Duende, prvo žensko ime u nizu kvalitetnih klupskih žurki, u četvrtak 9. novembra sa startom od 23:00h. Ko je imao prilike da je sluša na EXIT VIBE žurci u Čaurnici u Kragujevcu, zna o čemu je reč, ko nije, pravi je trenutak da poseti Trezor ovog četvrtka.

Kragujevačka klabing scena raste i razvija se zahvaljujući mladim snagama i ekipama koje jako podržavaju kvalitetnu elektronsku muziku. Party brend pod imenom “Privilege” ima za cilj da stvori vrhunski pozitivan vajb i svojim žurkama doprinese veliki užitak svim gostima i fanovima ove muzike. Žanrovi koji krase noćne sate provedene u klubu uglavnom su deep-house, deep-tech, minimal, tech-house, progressive i techno.

Privilege žurke se održavaju četvrtkom kao velika nadogradnja na party vikend u klubu Trezor u Kragujevcu. Preporučujemo Vam da posetite ove žurke, đuskate do zore i budete privilegovani uživajući u odličnoj muzici.

Za više informacija posetite zvaničan event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor