Dragoslav Dimitrijević poznatiji kao The + je izdao svoju novu traku pod nazivom “Left Right” za domaću izdavačku kuću Lets Mix It!

 Dragoslav Dimitrijević poznatiji kao The + je izdao svoju novu traku pod nazivom “Left Right” za domaću izdavačku kuću Lets Mix It!

Dragoslav Dimitrijević, poznat i kao The +, zakoračio je u svet DJ-inga 2017. godine. Nakon četiri godine iskustva u puštanju muzike i na DJ sceni, Dimitrijević odlučuje da proširi svoje polje delovanja u svetu elektronske muzike. Tako, već 2021. godine, polako ali sigurno ulazi i u svet muzičke produkcije.

U njegovim setovima prožimaju se sve nijanse House i Techno zvuka koje mix-a sa uzbudljivim momentima Acid-a ali i energičnim Breakbeat-om. Njegova sposobnost da, kako prilikom produkcije, tako i DJ-inga sjedini žanrove stvara poseban prostor za muziku kojom se bavi na domaćoj sceni. The + je definitivno postao jedan od onih DJ-eva koji mogu da se pohvale kvalitetom, ali i ozbiljnim pristupom u svom poslu.

The + je stekao priznanje kao jedan od pobednika Let’s Mix It DJ takmičenja 2021. godine, osvojivši drugo mesto. To je samo potvrdilo njegovu izuzetnu veštinu i strast prema muzici. Njegov muzički put obuhvata hvaljene nastupe širom Srbije. Nastupao je na prestižnim festivalima poput Exit-a, Lovefest-a, Central Dance Event-a, festivala Devet. Ali i u najpoznatijim klubovima, uključujući Barutanu, Tunnel, Triptih, Half, Kult, Puberaj, i mnoge druge. Na svakom njegovom setu vlada posebna energija. Definitivno privlači undergorund publiku koja se razume u elektronski zvuk. Muzika koju stvara može da se poredi i sa njaboljim svetskim house izvođačima, te je samo pitanje vremena kada će dodatno učvrstiti svoj položaj u muzičkoj industriji.

Sada nam je spremio svoj izdanje pod nazivom “Left Right” koje je izdato za domaću izdavačku kuću Lets Mix It.

Duboki hipnotišući pedovi i ritmičke perkusije su prvo što ćete primetiti nakon što zakoračite na ovaj nepoznati put. Nećete morati da čekate predugo da vas stabilna i repetativna bas linija usmeri u pravom smeru. Odjednom, na sledecem uglu, sačekaće vas vokal i dati vam razlog da nastavite dalje. Uskoro ćete se naći na glavnoj raskrsnici, samo pratite reči i naći ćete pravi put.

Izdanje možete preslušati na svim platformama klikom ovde.

Uzivajte u novom izdanju The +

Avatar photo

Autor: Igor