Drug§tore techno sa DVS1

DVS1, jedan od najistaknutijih predstavnika prave američke škole tehno muzike, nastupiće u petak, 6. februara u beogradskom underground klubu “Drugstore”. Žurka počinje u 23 časa, a domaću podršku pružiće mu Tijana T i Filip Xavi.

DVS1 (Hush/ Klockworks/ Transmat), odnosno Zak Kutoretski, jedna je od najuglednijih DJ figura na Srednjem zapadu SAD i poznat je po kolekciji od 30.000 vinilnih ploča. Iako su pravci koje Zak obuhvata u svojim setovima šarenoliki, ipak je najpoznatiji po čistom tehno zvuku. Poznat je po tome što na licu mesta improvizuje, što njegov nastup čini jedinstvenim i neponovljivim. Cene karata su, prvih 50 je 500 dinara, dalja predprodaja 700 svakog dana od 20. Časova u Bivšem baru u Kosovskoj, a na vratima kluba, na veče žurke je 900.

 

 

Nikada se ne pripremam, niti imam plan, samo dođem sa muzikom i prepustim se osećaju! Svako iskustvo je drugačije. Dajte mi dobro ozvučenje, ugasite svetla… I videćemo šta će se desiti. Čuo sam za klub u kojem ću nastupati… Okruženje u kojem radim i vajb igraju veliku ulogu u svemu, pa ako je zaista pravo underground mesto u pitanju, onda će moja energija I vajb biti takvi!, kaže DVS1 pred nastup u klubu “Drugstore”.

Event: https://www.facebook.com/events/877844985593039/

 

Avatar photo

Autor: Igor