PERC U SVEMIRSKOJ KAFANI!

 

U petak 6. Februara beogradska publika ima priliku da čuje nastup poznatog britanskog techno DJ-a I producenta – PERC-a!

Perc je ključna figura globalne techno scene, njegov rad je originalan, prepoznatljiv I apsolutno nezaobilazan kad je u pitanju elektronska muzika. DJ sa nastupima širom sveta, jedan od najcenjenijih producenata današnjice I vlasnik sopstvene izdavačke kuće Perc Trax, radi I živi u Londonu. Redovno sarađuje sa vodećim lejbelima na sceni: CLR, Kompakt, Drumcode, Stroboscopic Artefacts i Ovum.

 

 

Kao DJ nastupa je u svim bitnim svetskim klubovima tipa Berghain, Fabric, Cocoliche u Buenos Airesu, Space Ibiza, Tresor, Unit in Tokyo…Njegove mixeve opisuju kao fuziju najboljeg modernog techno zvuka I znalački probranih traka “predaka”! U 2014. izbacio je album pod nazivom “The Power And The Glory” koji kritičari opisuju kao “superlativni techno”, “masnog, prljavog I kompleksnog” industrijskog zvuka ili naprosto “j*beno brilijantan!”. Baza fanova je ogromna I svakim danom sve više raste, a domaća publika ima priliku da ga sluša uživo po treći put u Beogradu zahvaljujući organizaciji HEAR IT. FEEL IT. MOVE IT.! Ova organizacija je u klubu Svemirska Kafana do sada beogradskoj publici predstavila velika techno imena (Monoloc-a, Inigo Kennedy-ja, Kr!z-a, Pfirtera, Alex Bau-a I dr.).

“Pravim nešto blisko technu, ali nadam se bar malo zanimljivije od većine onoga što danas prolazi kao techno. Radim to jer volim da pravim muziku, volim da omogućim drugima da je prave I izdaju I volim DJing. Ali najviše zato što me užasava kada vidim da muzika koja mi je grozna prolazi odlično, pa umesto da sedim I slušam sr*nja borim se protiv toga muzikom u koju verujem.” Perc

fb event: https://www.facebook.com/events/421948871296519/

 

 

Super iznenađenje za sve fanove – BESPLATAN ULAZ DO 2:30AM!!!

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor