Drug§tore weekend

 

Ovog vikenda u beogradskom “Drug§tore” biće prava poslastica za sve ljubitelje underground umetnosti i muzike. Petak i subota rezervisani su za HELENU HAUFF & GHOST RIDER / FRONT 242.

 

16.01: GHOST RIDER exhibition + FRONT 242 dj set (BE)

17-23.h: GHOST RIDER performans – ulaz je besplatan
23.h žurka: FRONT 242 (DJ set), Licking Gravels, Lenhart Tapes, Grof K.T.I – ulaz 200 rsd.

Izložba, performans, radionice “Caso Video”, po imenu “Ghost Rider” sastoji se od 15 učesnika, artista, a radi se u saradnji sa “La Cambre” iz Brisela. Ovo je peta izložba, a prva van granica Belgije. Sve su bile održane na posebnim lokacijama, a sami umetnici su izabrali da ova peta bude u “Drug§tore”, koji je po njima sinonim beogradskog underground načina života. “Ghost Rider” je sačinjen od video, zvučnih instalacija na kojima su radili eminentni svetski umetnici. Sve je stvoreno za šest nedelja, a naša publika će imati priliku da premijerno zaviri u kreativnost svetskih alternativnih artista. “Ghost Rider” u beogradskom u “Drug§tore” podržale su mnoge ustanove kulture od kojih izdvajamo, “Beogradski Kulturni Centar”, G12 HUB, “Remont”, Francuski institut, UK Parobrod, “Les amis de La Cambre”. Nakon izložbe, od 23 časa, noć se nastavlja uz nastupe FRONT 242 (DJ set), Licking Gravels, Lenhart Tapes, Grof K.T.I.

Face event: https://www.facebook.com/events/756887101062833/

 

 

17.01: HELENA HAUFF (GER)

Sa mix pulta legendarnog kluba “Golden Pudel”, za gramofone beogradskog “Drug§tore”, dolazi Dj i producent Helena Hauff! U “koferu” donosi minimal wave, chicago house i banging electro i acid miks. Njene sada već kultne Birds and Other Instruments party series, sele se u subotu u Beograd. Ovoj umetnici nemačke elektronske scene pridružiće se i naša Tijana T., koja je između ostalog, jedan od retkih dj-eva sa ovih prostora koji je ostvario ogroman uspeh na svetskoj sceni. Potom, za gramofonima će biti Vitanov – Beyond House i dobro poznat rezident kluba WhyBaneWhy.

Face event: https://www.facebook.com/events/798952016809052

 

Avatar photo

Autor: Igor