Takmičenje za Onlyclubbing himnu 2015.

 

Odlučili smo da pokrenemo konkurs za himnu našeg portala za 2015. godinu, pravo učestvovanja imaju svi naši fanovi koji smatraju da imaju dovoljno znanja i kreativnosti da taj zadatak i ispune…

Zadatak je sledeći: 

1. Napravite originalnu traku koja bi po vašem mišljenju trebala da predstavlja naš portal.

2. Ovo ne bi trebalo da napominjemo ali za svaki slučaj – vaša traka i naša potencijalna himna mora da pripada žanru ELEKTRONSKE muzike!

3. Traku sa download linkom i vaše podatke nam pošaljete na press@igor

4. Konkurs traje do 01.03.2015.

5. Nakon zatvaranja konkursa, organizovaćemo prvi krug glasanja koji će trajati nedelju dana posle koga ćemo imati 3 trake koje će se u drugom krugu (takođe će trajati nedelju dana) boriti za prvo mesto. 

Napomena: Prednost dajemo “underground” žanrovima elektronske muzike. Ako za nekog učesnika saznamo da je kupovao glasove biće automatski diskvalifikovan!

Nagrade:

Svo troje finalista će dobiti priliku da ga predstavimo na našem portalu u vidu 1 članka u kom ćemo našim fanovima dati priliku da se upoznaju sa njihovim radom i njihovom muzikom. Pobednik će pored članka imati tu čast da se njegovo ime nađe u naslovu trake koja će biti naša himna za 2015. godinu, koja će se  konstantno nalaziti na našem portalu. Takođe će biti na banerima koji će stajati mesec dana na našem portalu.

Ako takmičenje bude imalo dobar odziv organizovaćemo ga svake godine. Mi smatramo da se vredi potruditi, ako delite naše mišljenje bacite se na posao i javite nam se! Srećno!

Avatar photo

Autor: Igor