DRUGI DAN GARDEN OF DREAMS FESTIVALA: NEZABORAVNO ISKUSTVO KOJE ULAZI U ISTORIJU!

 DRUGI DAN GARDEN OF DREAMS FESTIVALA: NEZABORAVNO ISKUSTVO KOJE ULAZI U ISTORIJU!

Iza nas je drugi dan Garden of Dreams Festivala i već tri plesa na dve lokacije u Sarajevu. Ovo je definitivno najbolji Festival bašte snova do sada, i svaka sekunda protekla dva dana to je i dokazala.

Magični dnevni ples na krovu zgrade Svjetlosti

Ples drugog dana Festivala je započeo na krovu zgrade Svjetlosti, u magičnom ambijentu lokacije iznad gradskih ulica. Dok je sunce zalazilo iza horizonta Sarajeva, refleksije svetla i vizuelni elementi stvorili su prizore koje je teško zaboraviti. Posebno je emotivno bilo uz set koji je vodio Lehar, svetski poznati DJ, dobro poznat sarajevskoj publici. Nakon dugog odsustva, Lehar se vratio u Baštu snova, a energija koju je donio sa sobom bila je neverojatna. Pored njega, ovaj prelaz dana u noć su nezaboravnim učinili Runy, Goran Emkić i Doel. Jednom rečju – magija.

Legendarna noć u Domu mladih

Nakon magičnog zalaska sunca, ples se preselio u Dom mladih, na treći događaj ovogodišnjeg Festivala. Bez sumnje možemo reći da ova noć ulazi u istoriju kao jedna od onih koje je obeležio najbolji zvuk današnje elektronske scene i do sada neviđeni audio-vizuelni spektakl u Domu mladih. Reinier Zonneveld je predvodio ovu noć i publici priredio spektakl koji je teško rečima opisati. Neverovatna energija i atmosfera vladala je u Domu mladih, a pored Reiniera, svoj trag u noći ostavili su i regionalne zvezde Mladen Tomić, Forest People, i Lubnya

Događaj zatvaranja Festivala je skoro rasprodan

Danas se Festival zatvara još jednim nezaboravnim događajem na krovu zgrade Svjetlosti. Ova predivna lokacija, s pogledom na zalazak sunca kakav samo Sarajevo može ponuditi, biće savršen plesni podijum za završetak najvećeg Garden of Dreams Festivala do sada. Magiju u baštu snova donose Rex the Dog, Agustin Giri, Rajot, Luka Čikić i ME.N.U

Jako mali broj ulaznica je u prodaji na ulazu u zgradu Svjetlosti. Zbog limitiranog prostora i jedinstvenosti lokacije, preporučujemo da osigurate svoju ulaznicu na vreme. 

Vidimo se na krovu, gde ćemo zajedno zatvoriti još jedno neverovatno poglavlje Garden of Dreams Festivala!

Avatar photo

Autor: Igor