ARMIN VAN BUUREN KOMPONOVAO ‘SLUŽBENU HIMNU EURA’ ZA FUDBALSKU REPREZENTACIJU HOLANDIJE!

 ARMIN VAN BUUREN KOMPONOVAO ‘SLUŽBENU HIMNU EURA’ ZA FUDBALSKU REPREZENTACIJU HOLANDIJE!

Pesma sadrži vokale fudbalskog tima i holandskog benda Chef’Special.

Armin Van Buuren kreirao jezvaničnu himnu” za fudbalsku reprezentaciju holandije uoči Evropskog prvenstva 2024. Pesma pod nazivom ‘Larger Than Life‘ nastala je u saradnji sa holandskim indi bendom Chef’Special, a sadrži i prateće vokale muške fudbalske reprezentacije.

U behind-the-scenes videu, Armin Van Buuren objašnjava: “Došli smo ovde s bendom da zajedno napišemo himnu Oranje. Dugo niko nije snimio pesmu sa svim igračima holandske reprezentacije. Mislim da je to stvarno stvarno sjajno!”

Pesma bi trebalo da bude “zvanična himnaholandskog fudbalskog tima na ovogodišnjem Euru, koji počinje u junu. „Radi se o putovanju koje će, nadamo se, dovesti do uspeha, nečeg većeg od nas samih“, kažu Chef’Special. „Taj proces i takva vrsta vere jedno u drugo mogu vas podići i učiniti da se osećate veći od života“.

Ovo je prva upotreba vokala holandske reprezentacije na službenoj fudbalskoj himni, još od Andréa Hazesa iz 1988. godine “Wij Houden van Orani“. Govoreći o toj pesmi, trener holandske reprezentacije Ronald Koeman objašnjava: “Još 1988. godine bio sam internacionalni igrač i među mnogima koji su se predstavili klasičnom pesmom Andréa Hazesa. I ne samo da je bilo zabavno, već je usadilo i snažan osećaj zajedništva. Čuo sam od igrača da su i oni uživali u doprinose’i pesmi.”

Slušajte ‘Larger Than Life’ u nastavku

IZVOR: Mixmagadria.hr

Avatar photo

Autor: Igor