DELIMO KARTE :: DVADESET SATI MUZIKE I INTERAKTIVNI UMETNIČKI SADRŽAJ NA MAKIŠU

 

Internacionalno poznati DJ i producent Dejan Milićević, začetnik elektronske scene u Srbiji Boža Podunavac, mladi predstavnik tehno zvuka DJ Speedy i specijalni gost iz Italije Jacopo Ferrari hedlajneri su dvadesetočasovnog festivala Techno Drive namenjenog ljubiteljima elektronske muzike, u organizaciji Route 011. Festival počinje u subotu, 25. jula, u 18 časova, a biće održan u letnjoj muzičkoj oazi na Makišu, novom festivalskom prostoru nadomak Savskog jezera, koji se nalazi na adresi Obrenovački drum broj 75.

Pored hedlajnera, na sceni će se te večeri naći i DJ duo iz Užica Luka Vuković i Ivan Radojević, tehno dama Loco Baby, samLuda i Milovan Stojanović, koji su zaduženi za zagrevanje. Za atmosferu na after party-ju pobrinuće se Concrete DJz, Belgrade Afterhours dvojac Mancha i Mark Panic, Aleksandar Rajić i Dušan Lazović.

„Pozivam sve ljubitelje savremene klupske muzike da dođu na Makiš u subotu, da upotpunimo festivalsko leto u Beogradu trenutno najatraktivnijim DJ lajnapom“ poručio je pionir tehno zvuka Boža Podunavac.

Pored poznatih domaćih imena, na ovom festivalu će se našoj publici predstaviti i Jacopo Ferrari, jedan od najperspektivnijih DJ-eva i producenata na italijanskoj sceni.  

„Veoma sam uzbuđen zbog dolaska u Beograd. Prvi put ću nastupati u Srbiji i radujem se upoznavanju sa novom publikom. Očekujem dobru muziku i spektakularan provod. Vidimo se na Techno Drive-u“, istakao je Jacopo Ferrari.

Posetioci festivala će, kroz interaktivni umetnički sadržaj, moći da učestvuju u stvaranju murala, crtanju grafita i street art-u, zajedno sa mladim umetnicima kreativnog centra Bizzare Bazzare.

Ulaznice za Techno Drive, po promotivnoj ceni od 500 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima DD Tickets-a i Gigstix-a, a na ulazu će cena karte iznositi 600 dinara. Takođe, u prodaji su i VIP ulaznice po promotivnoj ceni od 1000 dinara, dok će na dan žurke koštati 1200 dinara.

Do novog festivalskog prostora posetioci će moći da dođu i organizovanim prevozom, koji će kretati sa Slavije u periodu od 19 časova u subotu do 6 časova u nedelju, a obezbeđen je i povratak.

 

 

Detaljnije informacije na:

www.route011.rs

www.facebook.com/route011

FB event: www.facebook.com/events/390689444389032

 

NAGRADNA IGRA:

DELIMO VAM 5X2 KARTE ZA SJAJNI TECHNO REJV NA MAKIŠU! VAŠE JE SAMO DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA I DA NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBIING STRANICE POŠALJETE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA “TECHNO DRIVE”. NAGRADNA IGRA TRAJE DO ČETVRTKA DO 17H KADA ĆEMO IZABRATI POBEDNIKE.

Avatar photo

Autor: Igor