DVE HILJADE posetilaca protutnjalo techno koridom

 

Sinoć od 23h u Magacin Depou održana je La Rambla, techno spektakl realizovan uz podršku Opštine Palilula, koji je okupio 2 000 poštovaoca ovog zvuka.

Techno korida je još jedan dokaz da domaća dj ekipa, uz kvalitetnu produkciju i sjajnu publiku, može da napravi elektronski spektakl svetskog renomea. Svaki od sinoćnih toreadora se na pravi način predstavio koridi. Roxa je svojim otvaranjem seta pokazao da se na njega može ozbiljno da računati na domaćoj klabing sceni. John Belk je svojim interesantnim setom nastavio da diže publiku i u tačci usijanja koride mix pult prepusti legendi Boži Podunavcu koji je pokazao da mnoge svetske dj zvezde imaju na čemu da mu pozavide. Kristina Lalić je unela posebnu energiju i svojom prepoznatljivim stilom je zatvorila koridu.

Organizatori poručuju da nema stajanja i već najavljuju novi spektakl i dugo iščekivani Berlinski Zid koji će 1. Aprila predstaviti nešto ˝tvrđi˝ techno zvuk karakterističan za najbolje berlinske klubove poput Berghain-a, Tresor-a, Watergate-a i drugih. Uskoro više informacija na:

https://www.facebook.com/events/1692555241022400/

Avatar photo

Autor: Igor