Dve super zvezde su se udružile: Nina Kraviz i Indira Paganotto objavile zajednički singl!

 Dve super zvezde su se udružile: Nina Kraviz i Indira Paganotto objavile zajednički singl!

Zaštitna lica svetske elektronske scene, Nina Kraviz i Indira Paganotto, udružile su snage i objavile zajednički singl – „White Horse“. Ova saradnja ne samo da ima težinu na globalnoj muzičkoj sceni, već dolazi u savršenom trenutku jer i Nina i Indira ove godine istog dana, u četvrtak 6. jula, stižu na Exitovu Dance Arenu! Nije teško zamisliti kako u jednom trenutku zajedno puštaju ovu pesmu i đuskaju ispred krcate bine!

Nina Kraviz x Indira Paganotto – White Horse

White Horse je sveže objavljena za izdavačku kuću Nine Kraviz трип i još jednom potvrđuje primat koji ove dve producentkinje imaju u psytrance zvuku. Ovaj žanr je, u kombinaciji sa techno bitovima, osvojio i najveće svetske bine.

Da je njen muzički opus raznovrstan, Nina je nedavno pokazala nežnim singlom „Tarde“ i senzualnim propratnim video spotom, ali definitivno se čeka remiks ove pesme koji će vrlo moguće „zagrmeti“ i na Dance Areni ove godine.

Nina Kraviz – Tarde (Official Music Video)

S druge strane, Indira Paganotto ne popušta ni malo u svom ratničkom psytechno stilu, što je demostrirala najnovijim EP-jem Lions Of God, koji je objavljen na KNTXT, lejblu još jedne gigantkinje u svetu elektronske muzike – Charlotte de Witte.

Indira Paganotto – Lions Of God (Original Mix) [KNTXT018]

Stvari postaju još uzbudljivije zato što Nina Kraviz i Indira Paganotto istog dana stižu u Srbiju, na EXIT festival, u četvrtak, 6. jula. Otvaranje Exita posebno je i po tome što će tog dana na bini Dance Arene, Exitovom hramu elektronske muzike, zasluženo puštati isključivo žene, a to su, pored Nine i Indire, Amelie LensTijana T i Miju. A to je samo prvi dan festivala. Do sada objavljen program dostupan je na festivalskom sajtu

Avatar photo

Autor: Igor