Dvica je porodica! Velika Dvica Enigma žurka u “bunkeru” Karbon uz Nikolu Vemića!

 Dvica je porodica! Velika  Dvica Enigma žurka u “bunkeru” Karbon uz Nikolu Vemića!

Dvica je porodica – njihov slogan govori sve umesto njih!

Činjenica da je čoveku porodica na prvom mestu je i oplemenila ideju o nastanku Dvica organizacije. Dvica ima za cilj da okupi ljubitelje istoimenih muzičkih žanrova pri čemu za uzvrat pruža osećaj pripadnosti, podrške i pre svega ljubavi od strane njihove zajednice tj. Dvica “porodice”. Takodje, svaki član uzajamno doprinosi razvoju “porodice”, i na taj način Dvica uspeva da kreira istinski “bratski” (porodični) odnos unutar zajednice. Dvica “porodica” već u ovom trenutku broji preko 700 braće i sestara.

Nakon toga, Dvica je brend – Dvica svojim entuzijazmom, kvalitetom, trudom i autentičnim fazonom se kolonizuje po Beogradu i recipijent je sve većeg broja simpatija. Sigurno ste negde već videli naš stiker! Imaju i super kul majice, cegere i čarape!

Dvica za sada osvaja scenu kroz autentične, tematske i alternativne žurke koje organizuje na različitim lokacijama. Pored standardne resident DJ ekipe koju čine Sava Kezic, Bicycle Thief i 7OGI, uvek im u goste dodje stariji i još bitnije iskusniji kolega kako bi upotpunio line – up. Do sada su to bili Mande & Nino Celebic, Sonja Pavlica, Pao Paousto, Cosmic G. Muzika im stvarno kida!

Za sada su se proslavili 4 puta na mestima kao sto su Kalemegdanska terasa, Boho Bar, Pristan.

Ali Dvica ne pruža samo žurkanje, nego već i podučavanje. Kroz različite tematike koje jasno obeležavaju svaku žurku Dvica pospešuje njene članove da nauče i nešto više o samoj tematici kroz informativne postove na njihovoj instagram stranici. Informisani smo je šta je to oksitocin, upeli su da nam pomognu da uhvatimo i kontrolišemo naše snove, vratili su nas u istoriju kako bi uživali u Banquet žurci, dok je na zatvaranju letnje sezone Cosmic G zaokružio celu priču u jednu celinu.

Ovoj organizaciji publika predstavlja sve, jer je to vrednost Dvica “porodice” i taj broj nehotice raste iz minuta u minut.

Standardni sponzori su im Vinarija komuna i naravno Red Bull. U sklopu Dvica ideja jeste i ta da se promovišu brendovi domaćih proizvodjača pića. Na sledećoj žurci im se pridružuje domaći dzin iz podrum pića Palić – Sinner Gin.

Posetite DVICA instagram profil klikom ovde.

Ispred nas jeste otvaranje sledeće sezone i prva zimska Dvica žurka čija tema jeste Enigma. Održaće se u “bunkeru” Karbon i zajedno sa scenografijom ima za cilj da nas vrati u vreme drugog svetskog rata kako bismo zajedno uspeli da razbijemo Hitlerovu mašinu za šifrovanje podataka Enigmu. U ovom pohodu će DJ ekipu predoviti naš poznati DJ Nikola Vemić.

Subota 21. januar prostor Karbon (severni bulevar 6a) od 21h, cena na ulazu biće 600 din

Takodje u toku je i giveaway u kome Dvica ovog puta daruje 3x dvica čarape + 2 karte za žurku.

Očekujemo 300-400 ljudi ovog puta i kapacitet je ograničen. 

Avatar photo

Autor: Igor