Dvojac NTFO u Tjubu!

 

Ekipa kluba The Tube spremila je klaberima ovog petka veoma zanimljiv lineup. Dani i Robert, poznatiji kao NTFO spremili su svoj prepoznatljivi tech house zvuk i pokazaće zašto su toliko cenjeni u svetu. Podršku će im pružiti Bokee i Alternativa. Karte će se prodavati na ulazu u klub i koštaće 500 dinara tokom cele večeri.

NTFO nastao je spajanjem NTQ, ime pod kojim se Dani predstavljao i Fort, pod kojim je svirao Robert. Prva dva slova su uzeta i spojena u jedan zajednički projekat.

Ova dva momka stižu iz susedstva, tačnije Rumunije i do sada su ostvarili svetski uspeh. Pored toga što su vlasnici Sintope lejbla, oni su članovi i Dynamic porodice. Sa Karmonom su ostvarili saradnju 2014. kada su izdali EP pod nazivom „Composit“, dok su godinu pre toga za Sintope zajedno izdali EP „Beating Heart“.

Dani i Robert su 2010. izbacili prvi vinyl album i ubzo su se uzdigli medju favorite elektronske industrije: Richie Hawtin, Marco Carola, Loco Dice. Na albumu se nalaze trake koje su se našle u setovima Solomuna i Marca Carole, a iste godine izdaju EP koji uključuje tri originalne trake i remixe od Marcina Czubala iz 8 bit-a.

BOKEE aka Bojan Vicentijević bavi se elektronskom muzikom više od 15 godina. Pored svoje solo karijere, koja je opstala do danas, krajem 90ih prezentovao je publici još neafirmisan progressive house zvuk pod imenom Kinetic Vibe (u saradnji sa svojim prijateljem Dačom). Bojan je zajedno sa svojim kolegom 2001. uspešno vodio kultnu radio emisiju „Groovilicious“, koja ubrzo postaje jedna od najslušanijih u etru. Bokijeva istrajnost u poduhvatu probijanja novog žanra vodi ga do samog vrha domaće scene i donosi mu nastupe sa najvećim svetskim zvezdama progressive zvuka. Kako je vremenom ovaj žanr muzike zatajio, danas od Bojana možete očekivati fantastičan groovy tech house fazon.

ALTERNATIVA – Nemax Jackmill i Kristijan Petrovski su momci koji su za vrlo kratko vreme osvojili beogradsku scenu, pa i šire, i puštali na skoro svim većim i manjim žurkama kada je u pitanju elektronska scena. Monsun, Mladost, Tube, Sunday Beat, Ben Akiba, Magacin Depo, KPTM mesta su gde možete osetiti fenomenalnu energiju koju ovi momci stvaraju kroz svoje setove. Stali su rame uz rame sa mnogim velikim zvezdama kao što su Valentino Kanzyani, Metodi Hristov, a ovog petka i NTFO.

 

Avatar photo

Autor: Igor