MAXIMUS: Zagrevanje za veliko finale

 

Ostalo je još samo mesec dana do Nove 2016. godine. Pravo je vreme da se sumiraju utisci kada je u pitanju protekla, deveta po redu sezona u klubu Maximus. Prošlogodišnju sezonu u superklubu obeležile su najveće zvezde elektronske scene u rangu sa hedlajnerima dosadašnjih festivala. Uživali smo u techno, trance, house, EDM žurkama u „crnogorskoj elektronskoj katedrali“Aleksander Kowalski, Marco Bailey, Oxia, Skazi, Vertical Mode, Azax Syndrom, Bizzare Contact aka Royal Flush, Sesto Sento, Vibe Tribe, Indra, Aly&Fila, Rebekah, Cristian Varela, Nastia, Kevin Saunderson, Chris Liebing, Miss Kittin, Derrick Carter – samo su neki od velikana elektronske scene koji su nastupili u godini na izmaku u Maximusu.

Očekuje nas još mnoštvo sjajnih žurki u desetoj, jubilarnoj sezoni, u kojoj slavimo i desetu Novu godinu u tonovima elektronskog zvuka. Na dva stage – a: trance i techno, u dve potpuno odvojene dvorane na najluđem Novogodišnjem clubbingu do sada, predstaviće se neke od najcenjenijih regionalnih zvezda kada su u pitanju techno i trance zvuci. Ove festivalske noći, 31. decembra , posetioci će imati priliku da uživaju u svojim omiljenim tonovima. 

 

 

Na techno stage – u ljubitelje elektronskog zvuka će zabavljati: Miss Sunshine iz Hrvatske, Speedy iz Srbije, PS i Aleksandar Grum iz Crne Gore, dok će kormilo na trance stage – u držati Digi Cult iz Belgije, a društvo za DJ pultom će mu praviti Pashton Kutcher i DJ Bee iz Crne Gore.

Klub Maximus poznat je po tome što tokom 12 meseci u godini okuplja velikane elektronske scene, kao i clubbere svih generacija koje ujedinjuje klubska muzika, vrhunska produkcija, pozitivne vibracije i lepo raspoloženje, sve upakovano vrhunskim sound i svetlosnim sistemom.

Decembar će u Maximusu obeležiti techno žurke u svom najboljem izdanju. Već u petak, 4. decembra nastupa austrijski DJ i producent Sutter Cane, kome će društvo za DJ pultom praviti Technose iz Bara i Gav iz podgoričke Tehno Klinike. A subota, 12. decembar rezervisana je za nastup DJ – a, producenta i lejbl menadžera Cid Inc – a, kome će se u areni kluba Maximus pridružiti podgorički producent AudioStorm. Zagrevanje za najluđu noć u Maximusu počinje ovog vikenda. Ne propustite, do sada, neviđeni spektakl.

Dobrodošli!

Promo karte za najluđu noć po ceni od 8 eura puštene su u prodaju i trajaće do isteka zaliha. Promotivne karte mogu se direktno kupiti preko prodajne mreže Gigstix na kioscima Štampe i Tabacco S Pressa, online (gigstix.me) ili u kotorskoj pivnici AS.

Avatar photo

Autor: Igor