DELIMO KARTE :: Sutter Cane 4. decembra u Maximusu

 

U petak, 4. decembra u areni diskoteke Maximus gostuje austrijski DJ, producent i remixer Sutter Cane. Njegov hipnotički techno zvuk osvojio je sve važnije austrijske klubove i festivale te je tako zacementirao svoju reputaciju neumoljivog i veštog DJ maga. Osnivač lejbla Driving Forces i promoter techno serijala BOINK, nastupao je na svjetski poznatim festivalima: Mayday, Urban Art Forms, Electroterminus, Ruhr In Love, Gazometer events, te u najpoznatijim klubovima širom planete: od Tresor – a u Berlinu, preko Batofar – a u Parizu do Undercurrent – a u Amsterdamu, pa je na svoju putnu listu dodao i Crnu Goru zahvaljujući diskoteci Maximus.

Naime, radi se o serijalu žurki pod nazivom “Empty-Headed”, projektu koji je u maju 2014. godine započeo Mladen Banović a.k.a. Mtech. Ovaj mladi DJ i producent je izdavao za mnoge kuće, kao što su: Dancing Moon, Dark Shark, Sound Lab, Dancefloor Killer Records i mnoge druge; a među brojnim remiksima našli su se i Skeef Menezes, Sumit Shenoy, Technose i Sword. Radio emsija “Empty-Headed” je njegov mesečni podcast u kojem su gostovali mnogi domaći i inostrani DJ-evi “Kao i svaki projekat koji uspešno traje Empty-Headed je morao da počne da se širi i tako je došlo do ideje za serijal žurki koji ima za cilj unapređenje elektronske scene u Crnoj Gori zahvaljujući gostovanjima stranih DJ-eva i promovisanja i afirmacije domaćih izvođača koji će raditi podršku na žurkama” – ističe M tech.

DJ podrška za techno party u Maximusu Strahinja Đorđević aka Technose i Gavrilo Leposavić aka Gav TK pobrinuće se da publika uživa u pravom techno zvuku i to u svom najboljem izdanju. Technose je gostovao na velikom broju žurki održanih u Crnoj Gori, a publika ga prepoznaje po mračnim i energičnim tonovima koji prate njegove trake i setove.

Gav TK je jedan od osnivača organizacije Techno Klinika, zajedno sa svojim kolegom Gavrilom Jovovićem aka Raven TK, koja je već godinama unazad zadužena za organizaciju mnogobrojnih žurki u Crnoj Gori. Ove godine nastupao je rame uz rame sa Chris Liebingom na kotorskom Refresh festivalu  u Maximusu. Godine 2007. počeo je da se bavi i DJ-ingom. Techno koji Gav pušta je pun dubokih i mračnih melodija koje su u isto vrijeme vrlo energične i pogodne za ples. 

Cijena ulaznice: do ponoći 6, nakon toga 8 eura.

“Expect Techno, cause Techno is what you will get.  Techno at its best!” – poručuje Sutter Cane.

Avatar photo

Autor: Igor