12 GODINA KONKRITA • MONSUN • 05/12/15

 

2003. godine zvanično je formirana organizacija Concrete Djz sa ciljem da donese svoj dodir na elektronskoj sceni, organizovanjem događaja i muzčkom produkcijom, nudeći ono što je osećala i iza čega je stajala, beskompromisni Tehno zvuk.

Danas, nakon više od jedne dekade postojanja, organizacija iza sebe ima mnoštvo organizovanih partija koji se i dan danas pamte i prepričavaju, i kroz svoj produkcijski rad oplemenila je podijume širom Srbije i sveta. Originalnu četvorku u vreme formiranja Concrete Djz-a činili su Matsura, Luka, Mita i Filip. I dok se u međuvremenu ekipa donekle promenila, i neke članove zamenili novi prijatelji, a takođe neki nezvanični članovi postali deo porodice, danas, nakon 12. godina, što je i povod za ovu proslavu, ekipu čine Luka, Mita, Bojan, Matsura i Ćusa, koji će u subotu 5. decembra u Monsunu i nastupati zajedno nakon više godina. Jedinstvena je prilika čuti i videti ove ljude na okupu a takođe i dobar povod da ljubitelji pravog undergrounda ponovo plešu uz prepoznatljive betonske ritmove.

Nostalgija nije ono čemu ovi momci teže, tako da budite spremni na poznatu energiju i vajb koji karakteriše Concrete Djz ali i moderan zvuk koji se razvijao tehnološkim napretkom. Pozivamo vas da uveličate proslavu 12. rođendana Concrete Djz-a koji je zakazan za 5. decembar u Klubu Monsun i da zajedno obeležimo predstojeći period rada ove kultne ekipe.

Lineup:

Concrete Djz

ĆUSA
MATSURA
LUKA CONCRETE
MITA CONCRETE
BOJAN VUKMIROVIĆ

Ulaz besplatan do ponoći.

Nakon ponoći 250RSD

http://concretedjz.info
http://edit-tehno.net

FB Event:
https://facebook.com/events/482505701921598/

Klub Monsun, Travnička 3 

Beograd, Savamala

Radno vreme: 23:00-05:00h

Avatar photo

Autor: Igor