Otvaranje novog klabing mesta u Novom Pazaru!

 

Tvrdjava je novo mesto na dobro poznatoj lokaciji u srcu Parka, smešten u okviru kluba DiamondssOvo mesto je nastalo iz potrebe da se u središtu ubrzanog gradskog života kreira moderno utočište koje će svima koji to žele pružiti priliku da ispolje svoju kreativnost, uživaju i razvijaju svoja interesovanja i da konačno – to podele i sa drugima.

Vremena se menjaju, ali mi i dalje ostajemo isti, mladog duha, puni energije i verni ljubavi prema muzici.

Ono što se takođe nije promenilo za ovo vreme , jeste činjenica da bez vas ne bi bilo ni nas! Zato ste svi pozvani i dobrodošli da u petak, 04. decembra  veselo obeležimo novi pocetak klupske sezone.

Line up:

RAQA / Novi Pazar 

Danijel Cehranov /Beograd

None Of The Above / K.Mitrovica

Danijel Čehranov, član je izdavačke kuće i konepta zabava “Masai Warriors”, a svoju muziku potpisivao je za izdavačke kuće iz: Mađarske, Italije, Slovačke, Amerike… 2014. godine, njegova numera “Alive” našla se na najprestižnijoj regionalnoj top listi: “Domaćica” na MTV Adria. Imao je priliku da radi warm up setove imenima kao sto su: Karmon, Tube & Beger, Blond:ish, Josh Butler, Teenage Mutants, Dry & Bolinger, Marlon Hoffstadt, Funkerman, Freemasons, Oliver $, Claptone…

DJ Raqu i None Of The Above nema potrebe posebno predstavljati, dobro su poznati publici po kvalitetnoj svirci i dobroj zabavi.

Svakim eventom ćemo se truditi da istaknemo kvalitet svakog pojedinačnog učesnika, a publici omogućimo odličan provod i kvalitetan zvuk. Jedva čekamo da vas ponovo sve vidimo na okupu vesele i razigrane 🙂

Vidimo se na žurci da zajedno širimo pozitivan VIBE 🙂

Avatar photo

Autor: Igor