DYRO ZVEZDA BALI WONDERLANDA!

 

Ovogodišnje izdanje Serbia Wonderland Open Air-a će se održati 26. avgusta pod nazivom “BALI WONDERLAND” u saradnji sa Ambasadom Republike Indonezije u okviru Kalemegdan Summer Festivala na Beogradskoj tvrđavi.

Ovog puta, nove stranice Serbia Wonderland bajke će ispisati svetski superstar DYRO koji dolazi po prvi put u Srbiju i sa sobom donosi zvuk koji se retko čuje na našim prostorima – electro, bass house, trap i dubstep. Zbog velikog broja glasova baš za njega u anketama koje su sprovođene i želje publike da se uvedu novi žanrovi, oni će sada po prvi put dobiti svoje mesto na Serbia Wonderland-u pored klasičnog house zvuka na koji smo već svi navikli i rado ga iznova slušamo!

DYRO je sarađivao sa najvećim svetskim zvezdama poput Hardwella sa kojim je stvorio veliki hit “Never Say Goodbye” koji ima preko 13 miliona pregleda. Sa DANNIC-om je napravio “Radical” sa preko 10 miliona pregleda, a sarađivao je čak i sa legendarnim Tiestom na traci “Paradise”! Imao je priliku da nastupa na najvećim festivalima kao što su Ultra Music Festival, Tomorrowland, Creamfields, EDC Las Vegas i mnogim drugim.

Glavnom muzičkom programu Bali Wonderland-a prethodiće besplatno kulturno dešavanje pod nazivom ˝Indonežanska Pijaca ˝ na kome će biti predstavljena kultura ove tropske države i koje će se održati od 19-22h.

Više informacija o ostalim izvođačima kao i zanimljivom sadržaju Pijace će uskoro biti objavljeno.

Ulaz na Pijacu biće besplatan dok EARLY BIRD ulaznice za glavni događaj i nastup DYRO-a možete nabaviti po ceni od 890 RSD na svim blagajnama Eventima i DD Tickets-a širom Srbije do 21. jula, nakon čega će se cena povećati. Više informacija možete pronaći na Facebook event-u: https://www.facebook.com/events/264068157401030/?ref=br_rs

 

Avatar photo

Autor: Igor