Early Bird ulaznice u prodaji do 26.jula!

 Early Bird ulaznice u prodaji do 26.jula!

Early Bird festivalske ulaznice dostupne su putem ticket servisa kupikartu.ba do utorka 26. jula 2022. godine!

Poslednji voz za EARLY BIRD festivalske ulaznice koje su u prodaji sa popustom od gotovo 30%, uskoro polazi, a podsećamo da su dostupne Early Bird 3-dnevne, Early Bird 1-dnevne kao i Early Bird 3-dnevne VIP i Early Bird 1-dnevne VIP ulaznice:

EARLY BIRD 3-dnevna festivalska ulaznica dostupna je po ceni od 70 KM / 35 Evra

EARLY BIRD 1-dnevna festivalska ulaznica dostupna je po ceni od 30 KM / 15 Evra

EARLY BIRD 3-dnevna VIP ulaznica dostupna je po ceni od 100 KM / 50 Evra

EARLY BIRD 1-dnevna VIP ulaznica dostupna je po ceni od 50 KM / 25 Evra

Kupovinom VIP ulaznica ostvarujete pogodnosti pristupa festivalskoj VIP zoni koja se nalazi uz festivalsku Main binu, a u kojoj su posetiocima osim najbolje pozicije na festivalu na raspolaganju ugostiteljska usluga na najvišem nivou, koktel bar, zasebni stolovi, poseban pristup odvojenom toaletu, uz ograničen broj posetilaca, odnosno maksimalni komfor na samom festivalu.

Jubilarno izdanje Fresh Wave Festivala ugostiće neke od najcenjenijih i nauticajnjih izvođača sa svetske muzičke scene ikada, a u prvoj fazi objavljenih izvođača, koji će od 11. do 13. avgusta nastupiti na fantastičnoj tvrđavi Kastel u Banja Luci su: Adam Beyer, Sama` Abdulhadi, Technasia, Hot Since 82, Claptone, Hernan Cattaneo, Buč Kesidi, Senidah, Grše, Kukus, Z++, Vojko V. Krankšvester, Ajs i Timbe (Bad Copy), Smoke Mardeljano, Mladen Tomic, After Affair, Sinisa Tamamovic, Ilija Djokovic, Coeus, EdOne, Tomy DeClerque, Forest People, Woodie, Nebs Jack i mnogi drugi!

Avatar photo

Autor: Igor