Kevin de Vries i Massano na Illusions Odyssey žurci 3. septembra na Kalemegdanu!

 Kevin de Vries i Massano na Illusions Odyssey žurci 3. septembra na Kalemegdanu!

llusions se početkom septembra u velikom stilu vraća u naš glavni grad i dovodi još dve zvezde Afterlife-a na Illusions Odyssey event koji nikako ne treba propustiti. U pitanju su Kevin de Vries i Massano, koji će uz podršku bosanskog dvojca After Affair i Nemax-a nastupiti u rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu 3. septembra.

Kevin de Vries je artist koji je veoma brzo pokupio simpatije publike i postao miljenik Afterlife fanova, zahvaljujući jedinstvenom zvuku koji dovodi zvučne sisteme do granice eksplozije, istovremeno se oslanjajući na moć techna i euforiju transa. Njegovu muziku možete čuti u setovima najvećih imena poput Adam Beyer-a, Sven Vath-a, Solomuna i naravno Tale Of Us-a.

Kao još jedna zvezda Afterlife etikete dolazi nam i Massano, DJ i producent poznat po globalnom dance hitu The Feeling. Massano je zahvaljujući svom prepoznatljivom melodičnom techno zvuku i specifičnom muzičkom stilu brzo pridobio simpatije nekih od vodećih imena u svetu elektronike, kao što su Tale Of Us, Mind Against, Kevin De Vries, Mathame, Undercatt i mnogi drugi, što mu je otvorilo vrata mnogih popularnih etiketa za koje je počeo da izdaje svoju muziku – Afterlife, Oddity, Running Clouds su samo neke od njih, a Massano ima i sopstvenu etiketu Eternity Sounds, 

Karte za Illusions Kalemegdan su u već prodaji, a one najbrže očekuje sjajna promotivna cena od samo 990 RSD za regularne i 1790 RSD za VIP karte. Nabavite svoje ulaznice na vreme i vidimo se na još jednom Illusions spektaklu na Kalemegdanu!

Svi koji nisu iskoristili svoje karte za Illusions Arrival event 12. marta kada je Kevin de Vries otkazao svoj nastup, mogu da ih iskoriste za Illusions Odysssey event.

Illusions je svojevrsna odiseja između percepcije i realnosti. Naš cilj je da sve koje nas posete odvedemo na putovanje između mašte i stvarnosti, koji se međusobno prožimaju i dopunjuju sa jednim zajedničkim ciljem – da se nađemo u drugoj dimenziji, u kojoj su sva čula rasplamsana uz pomoć kvalitetne muzike i nesvakidašnje produkcije. Ovaj nekonvencionalni događaj doneće bogat elektronski zvuk i nesvakidašnje vizuelne efekte koji udruženi stvaraju magiju.

Avatar photo

Autor: Igor