Još samo 10 dana do jubilarnog Lovefesta! Vrnjačka Banja skoro rasprodata

 Još samo 10 dana do jubilarnog Lovefesta! Vrnjačka Banja skoro rasprodata

Do jubilarnog petnaestog izdanja Jelen Lovefesta ostalo je još samo 10 dana, a osim ulaznica rasprodati su gotovo i svi hoteli u Vrnjačkoj Banji. Od 4. do 6. avgusta u najpoznatiju banju Srbije stižu velika svetska imena među kojima su Marco Carola, Jamie Jones, Joseph Capriati, Folamour, Kolsch i više od 200 izvođača. 

Cirkus stiže prvi put na Lovefest 

Osim već dobro poznatog muzičkog programa, u okviru petnaestog izdanja festivala svoju zonu imaće i čuvena CirkobalkanaPod sloganom #ŽiviCirkus Cirkusfera Lovefest predstaviće i približiti posetiocima sve odlike savremenog cirkusa kroz predstave, specijalne tačke i radionice. Cirkusfera će specijalno za sve goste u Vrnjačkoj Banji 3. avgusta, dan pre zvaničnog početka festivala, održati predstavu pod nazivom „Haos kabare“, a broj mesta je veoma ograničen. Osim toga tokom tri festivalska dana, publika Lovefesta imaće priliku da prisustvuje brojnim radionicama i tačkama savremenog cirkusa. 

Kamp gotovo rasprodat

Jubilarno izdanje Lovefesta obeležilo je i veliko interesovanje za festivalski kamp, a budući da su mesta ograničena, veliki broj ulaznica već je rasprodat. Više informacija o kampu, lokaciji, kao i kako do ulaznica možete naći na sajtu www.lovefest.rs

Akcija 3+1 aktuelna još 48 sati 

Akcija u okviru koje je za tri kupljene ulaznice četvrta besplatna biće dostupna još samo 48 sati, odnosno do 27. jula u ponoć. Ulaznice je moguće kupiti na sajtu lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Tickets.rs i Gigstixa. 

Program na čak pet muzičkih bina 

Da podsetimo, ove godine na već dobro poznatoj lokaciji u parku pored izvora Jezero, izvođači će nastupati na čak pet muzičkih bina. Osim velikih svetskih imena, dolaze nam i regionalni sastavi. Čuveni zagrebački rok bend Hladno pivo otvoriće petnaesto izdanje festivala. Iste večeri na Live binu stižu i Kanda, Kodža i Nebojša. Kultni sastav Beogradski sindikat po prvi put dolazi na Lovefest u Vrnjačku Banju. Beefeater Live bina ugostiće ovaj legendardni sastav drugog festivalskog dana u petak 5. avgusta, a iste večeri nastupiće i omiljeni dvojac Lovefest publike Prti Bee Gee. Sada već internacionalno poznata muzička zvezda, Senidah ovog leta zatvara jubilarno festivalsko izdanje.

Avatar photo

Autor: Igor