Early Bird ulaznice za Garden of Dreams skoro rasprodane – poslednja šansa do 1. maja!

 Early Bird ulaznice za Garden of Dreams skoro rasprodane – poslednja šansa do 1. maja!

Garden of Dreams festival ponovno pomera granice, donosi novi LIVE STAGE, novu OPEN AIR lokaciju i čak tri VELIKA događaja, a Early Bird ulaznice su skoro rasprodane.

Festival Garden of Dreams ne prestaje oduševljavati! Već nekoliko godina, ovaj neverovatan događaj osvaja srca ljubitelja muzike i kulture, a ove godine, u Sarajevu 9. i 10. juna, biće podignut na sasvim novi nivo sa sloganom DREAM LOUDER. A kako stvari stoje, i publika je više nego spremna za ovu nezaboravnu avanturu jer su Early Bird karte skoro rasprodane!  

S obzirom na sjajan lineup koji festival nudi, ne čudi što su se Early Bird ulaznice razgrabile munjevitom brzinom. Jedan od festivalskih headlinera je Tom Odell, autor hita “Another Love”, neizbežno će i ovog puta svojim emotivnim i snažnim nastupom ostaviti publiku bez daha. Mladi muzičar, čiji je potencijal prepoznat još 2013. kad je na BRIT-u dobio Critics’ Choice Award i čiji se koncerti opisuju kao “intimni spektakl bez ijedne mane” nije jedino ime koje će oduševiti prisutne, već i celi niz zvezda i nadolazećih talenata koji će se predstaviti na različitim pozornicama i u različitim žanrovima.

Uz već spomenutog Odella, festival će ugostiti i izvođače poput energičnog Vojka V, koji donosi zarazne rime i neodoljivu kombinaciju hip-hopa i popa, te Artan Lili, koji su osvojili publiku svojom nekonvencionalnom mešavinom rocka, punka i indie zvuka. Crnogorski dvojac Who See spaja različite stilove, od rapa do dubstepa, dok se Random ističe svojim eksperimentalnim pristupom elektronskom muzici. Konačno, Velahavle donose melodičan i emotivan zvuk inspiriran trip-hop i downtempo uticajima.

Na elektronskoj sceni dominiriće veterani poput Chrisa Liebinga, čija besprekorna reputacija i ugled traju već 20 godina te  Âme, svetska DJ ikona koja će također oduševiti publiku svojim nastupom. Osim ovih muzičkih velikana, na festivalu će nastupiti i brojni drugi prepoznatljivi DJ-evi, kao i mladi talenti.

Uz novi koncept, novi stage i novu open air lokaciju, Garden of Dreams Festival nastoji pružiti nezaboravno iskustvo koje će nadmašiti sva prethodna izdanja. Dosadašnji uspeh festivala uticao je na odluku da se proširi ponuda i ponudi publici još bogatiji i kreativniji program koji uključuje različite muzičke stilove i žanrove. Ovogodišnje izdanje festivala uključuje live music stage i electro stage na različitim lokacijama u Sarajevu. Važno je naglasiti da će Open Air biti natkriven što znači da ni vremenski uslovi ne mogu pokvariti dream zabavu!

EARLY BIRD ulaznice su dostupne do 1. maja ili do isteka zaliha što znači da je ostalo samo još nekoliko dana za uštedu od 45%. Požurite na www.gardenofdreams.ba i osigurajte svoje mesto na festivalu koji se ne propušta!

Join the rhythm revolution i zaplešite u ritmu snova na Garden of Dreams festivalu u Sarajevu!

Avatar photo

Autor: Igor