Pearson Sound i Nick León trećeg juna stižu na Apgrade!

 Pearson Sound i Nick León trećeg juna stižu na Apgrade!

Andergraund dens muzika dramatično se promenila otkako su Pearson Sound, Ben UFO i Pangaea pokrenuli Hessle Audio. Karijera Davida Kenedija rezultat je neverovatnog fokusa te se čini da još uvek nije napravio lošu odluku, pažljivo birajući izdanja koja predstavlja publici. Pearson Sound je medju najtraženijim DJ-evima više od jedne decenije i nastup na Apgrade-u je retka prilika da ga ove sezone čujemo van festivalskog okruženja.

Osnivaču izdavačke kuće koja godinama važi za najvažniju britansku etiketu u Barutani se pridružuje Nick León. Pored DJ kalendara koji liči na svetsku turneju koja nema kraja, Nick je potpisan na albumima umetnika kao što su Rosalia i Isabella Lovestory i nezvanični je ambasador novog, hibridnog zvuka koji dolazi sa Floride. Od prošlogodišnjeg izdanja sada već kultnog hita “Xtasis” njegova karijera je nezaustavljiva. Klupska muzika pod uticajem bogatih ritmova Južne Amerike zvanično je preuzela scenu a Nick León veoma ubedljivo predvodi talas.

U subotu, trećeg juna pridružiće im se Feloneezy, koji je otvorio vrata za mnoge progresivne trendove na lokalnoj sceni, i Bianca Intensavoditeljka radio emisije Friday Affair, aktivna kao DJ i promoterka u Beogradu i Milanu – još jedan debitantski Apgrade nastup koji jedva čekamo da ugostimo.

Apgrade klizi u leto sa programom koji se ne propušta. Uz najuzbudljivije izvođače koji stoje iza onog što danas definiše andergraund plesnu muziku imaćemo priliku da osetimo deo atmosfere koja nas očekuje u Septembru na dvodnevnom Apgrade festivalskom izdanju. Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1190 dinara na cooltix.rs, kao i na prodajnim mestima Gigstix.com i Tickets.rs.

U prethodnim sezonama, Apgrade je ugostio imena globalne elektronske scene kao što su Tale of Us, Laurent Garnier, Solomun, Maceo Plex, Sven Väth, Richie Hawtin, Nicolas Jaar, Dixon, Amelie Lens, Moodymann, Miss Kittin, Helena Hauff, Ben Klock, Modeselektor, Marcel Dettmann, Chris Liebing, Loco Dice, Recondite, Vaal, Kobosil, Guy Gerber, Mathame, Radio Slave, DJ Tennis i mnogi drugi.

Ekskluzivni nastupi vodećih izvođača elektronske muzike u intimnijim prostorima poslužiće kao uvod u festivalsko izdanje koje nas očekuje u septembru. Pratite Apgrade objave na društvenim mrežama!

△p, △p and only △p!

Avatar photo

Autor: Igor