Easter Rave @ Svemirska Kafana

 

U petak 10.04 ljubitelji kvalitetnog underground zvuka imace priliku da u klubu Svemirska kafana slusaju Dijanu Kober iz Zagreba i Miles Nitcha iz Frankfurta uz domacu podrsku dj/eva Sugar lobby,Nemanja Koljanic i Nikola Saliven.

DIJANA KOBER – Mlada i vrlo perspektivna DJ-ica, koja je u kratkom vremenu osvojila i publiku i kritiku. Bavi se elektronskom muzikom od 2012. i od tada niže jedan za drugim nastupe širom Hrvatske i Slovenije, a nedavno je počela brojati i nastupe širom Europe (UK, Češka,Švajcarska).

MILES NITCH – Istinski, sveprožimajući Techno!!! To bi bio najbolji opis elektronskog zvuka koji se može čuti u Miles Nitch-ovim DJ setovima i produkcijama. Već sredinom devedesetih godina Miles-a je spopala Techno infekcija, koja sve do danas ne popusta. Prva “prava” Techno žurka za njega je bila noć sa Jeff Mills-om u legendarnom Frankfurtskom klubu “Omen” (čiji suvlasnik nije bio niko drugi nego Nemački Techno pionir Sven Väth!). Usledio je niz žurki i festivala po celom svetu, na kojima će đuskati do zore i prikupljati inspiraciju zahvaljujući kojoj danas, iza pulta, odlično zna kako da pretvori svaki dancefloor u ludilo.

Fb event https://www.facebook.com/events/522786914526049/

Avatar photo

Autor: Igor