Vikend u Tjubu

 

Pascal Feos u klubu The Tube

Ekipa kluba The Tube ovog petka vraća “old school” zvuk na podijum dovodeći u goste frankfurtskog DJ-a i producenta Pascal Feosa. Mnogi magazini dodelili su mu naziv “true original”, jer pripada ekipi onih koji su svoje veštine izgradili na skrečovanju ploča. Za DJ pultom, tu su Mark Wee i Sale L, dobro poznati klabing publici kao vrlo vešti DJ-evi. Karte će se prodavati na ulazu u klub, do 00:30 koštaće 300 dinara, dok će kasnije biti 500 dinara.

Pascal Feos, koji je rodjen 1968. u Nemačkoj bavi se muzikom više od 30 godina i ostao je dosledan svojim muzičkim korenima. Njegov put vodio je kroz mnoge faze: prvi kontakt sa klupskom muzikom imao je već ranih ’80-ih, house i disco. Zatim je usledio EBM (Electronic body music), pa njegov uspešni trance projekat Ressistence D (Harthouse) i Sonic Infusion (Eye Q). Ubrzo nakon toga svoj zvuk je kao DJ i producent “preselio” u techno, a od 1995. slavi muzičke uspehe kroz svoje lejblove  Elektrolux, HeyBabe i Planet Vision koji je nastao u saradnji sa njegovim dugogodišnjim partnerom Alex Azary-em.

Filozofija kojom Pascal Feos upravlja svojim lejblovima usko je povezana sa njegovom ličnom idejom kao DJ-a. Njegov rad je ujedno i njegova misija kao muzičara, a ne sredstvo privlačenja pažnje. Njegov najveći fokus jeste podijum, pa je i svaka njegova ploča namenjena publici.

 

 

Treći Podroom @ The Tube

Nakon dve uspešne Podroom žurke, klub The Tube u subotu 4. aprila otvara vrata za još jedan party iznenadjenja. Oni koji su već upoznati sa konceptom ove žurke znaju šta treba da urade, a oni pak koji će je prvi put posetiti treba samo da pošalju svoje ime i prezime na mail [email protected] i biće na spisku za ulaz.

Ideja Podroom žurke jeste neobjavljivanje imena DJ-eva za to veče, stoga sam dogadjaj  treba da bude “suprise” za publiku. Spisak je obavezan i ne postoji mogućnost naknadnog plaćanja ulaza na žurku.

Be on the list!

 

 

Avatar photo

Autor: Igor