ECO FESTIVAL 2015

 

Najveći slovenački letnji festival elektronske muzike nastavlja tradiciju legendarnih serija MeetMe i Sindustry, a u bajnih sedam godina establiširao se i kao jedan od najboljih butičnih tehno evenata u centralnoj Europi, pogotovo za ljubitelje nešto tvrdjeg zvuka. ECO možda i nije najveći techno festival u regiji, a ima nešto, što nedostaje mnogim drugima: toplu dušu, čvrst regionalni identitet i sluh za želje svojih vernih i sve brojnijih fanova, koji ga posećuju iz svih kutka Europe.

PROGRAM PUN PREMIJERA I EKSKLUZIVA

Detroitski čarobnjak JEFF MILLS donosi na 7. ECO Festival pionirski duh vremena, kad je techno pobegao iz boce te počeo osvajati svet. Kao jedan od njegovih naslednika, na festival stiže DUBFIRE, američki producent i DJ iranskog porekla, član s Grammyjem nagrađenog svetski uspešnog dueta Deep Dish, koji je sa svojom etiketom Sci + Tec i agencijom Bullitt jedan od glavnih promotera savremenog techna.

Nakon dugog vremena u našu regiju vraćaju se ADVENT vs INDUSTRYALIZER, a dolazi sveža ukrajinska valkira MARIKA ROSSA, a boje Brazila ovaj put zastupaju PET DUO i FERNANDA MARTINS. Španci CESAR ALMENA vs NUKE te DAVID MOLEON vs HORACIO CRUZ premijerno nastupaju u back-2-back setovima, iz Portugala dolaze DJ LINK i CAROL’ FAIRY, a tu je i britanski INSTIGATOR. Od regionalnih heroja već su najavljeni VEZTAX, GUMJA i OGI, a organizatori još kriju neke međunarodne headlinere a i većinu regionalnih artista.

 

 

PREPARTYJI + JEFTINIJE ULAZNICE + ECO TALENT CONTEST

Artisti, koji tražite priliku za dalji proboj na scenu, obavezno potražite i ECO TALENT CONTEST, koji pobedniku donosi godišnju rezidenciju sa 2 festivalska i 4 medjunarodna nastupa te podršku iskusne ekipe pri daljem radu.

ULAZNICE / TICKETS

★ PREDPRODAJA / PRESALE ★

30 eur – MEMBERS (sold out)
35 eur – EARLY BIRD (do/till 10. 3. 2015)
45 eur – EGULARNA PREDPRODAJA / REGULAR PRESALE

CENA UKLJUČUJE / ENTRY FEE INCLUDES:

– Ulaz na festival za sve dane / Entrance to all music areas for all days

– Službeni after party / Official After Party

– Kampiranje / Camping

– ECO Shuttle (camp – ECO – camp)ON-LINE REZERVACIJE / ONLINE RESERVATION

[email protected]

 

Avatar photo

Autor: Igor