Sjajno gostovanje iz Londona ove subote u Umetničkom Kutku u Kragujevcu

 

Umetnički Kutak i ove subote organizuje sjajnu žurku sa gostima iz Londona, kao i poznatim domaćim DJ-evima koji nam stižu iz raznih delova Srbije.

Kirri Cornwell DJ i producent baziran u Londonu, je od ranije poznat našoj klupskoj sceni po nastupima u klubu Tube, na Dirty fest-u, Srpskoj Novoj Godini itd… Rezident je nedeljnog partyja M.D.M.A, a svirao je u EGG, Ministry Of Sound i East Village klubovima u Londonu! Vreme je za novu dozu hipnotizirajućih deep tech-house ritmova po kojima ga znamo.

http://soundcloud.com/hdnsm/hdnsm-28-kirri-cornwell

Goya i Milan Živanov. Jedan je legenda vojvodjanske i srpske underground scene, a drugi će zasigurno to postati. Zajedno čine sjajan b2b, uvek sposoban da vas iznenadi i natera na ples.

 
 

Janko Miletić rodjen 13.2.1988 godine u Kragujevcu, posle dugog niza godina sakupljanja i preslušavanja raznih žanrova elektronske muzike dolazi na ideju da krene aktivno da se zanima za Dj-ing i produkciju deep house i techno muzike.Na njegovu odluku da krene u ove vode bitno je uticao poznati Mc Manda koji dugi niz godina radi sa poznatim češkim DJ-evima u Pragu i neizostavno utiče na razvoj, kragujevačke tech scene.

Janko Miletić:

https://soundcloud.com/snezas-kid/umk-promo-09-03-2015-live-from-bd-studio

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor