Paul Kalkbrenner izdaje svoj SEDMI ALBUM ove godine za SONY MUSIC!

Paul Kalkbrener, legenda elektronske muzike i mnogima sinonim za čuveni berlinski tehno potpisao je ugovor sa jednom od najpoznatijih diskografskih kuća na svetu Sony Music International.

Ovo je prvi put da će Paul izdati svoj album za neku drugu diskografsku kuću, a ne za svoj label pod nazivom “Paul Kalkbrenner Musik” za koje je već izdao sjajnih ŠEST ALBUMA! Direktor Soni mjuzika Edgar Berger je presrećan što je konačno zvezda kao što je Paul potpisao za Sony i da se nada dugogodišnjoj uspešnoj saradnji, jer je on DJ i producent koji iza sebe ima veliku armiju fanova koji ga podržavaju i prate u stopu.

Paul na potpisivanju ugovora sa vlasnicima i muzičkim urednicima Sony-ija

Patrick Moxey glavni odgovorni urednik Soni mjuzika za elektronsku muziku i jedan od osnivača “Ultra Records-a” je isto uzbudjen što je Paul potpisao za Sony i jedva čekaju da počnu sa radom. Wolfgang Boss takodje jedan od muzičkih urednika deli isti entuzijazam kao i Patrick i presrećan je što će konačno imati mogućnost i da saradjuje sa takvim velikanom na njegovom novom albumu i da mu je ukazana velika čast tim povodom.

Paul za ovo godinu pored svog SEDMOG studijskog albuma sprema i novi koncept LIVE nastupa koji će premijerno prikazati na svojim nastupima u Londonu, Parizu i Berlinu u maju mesecu.

Izvor: DancingAstronaut, BillBoard.

Avatar photo

Autor: Igor