Eco Festival :: Winter Wonderland :: Dave Clarke, David Moleon!

 

U poslednjih nekoliko godina ECO je postao sinonim za techno, tajanstvene netaknute šume, najveće svetske techno DJ-eve, neverovatne predstave i hiljade posetioca, koji su svi pretvorili ECO u jedan od najvažnijih čarobnih plesnih događaja na kontinentu i nezaboravno iskustvo.

Vrući letnji dani se pretvaraju u hladne zimske noći, ali ECO ostaje Techno!

S ponosom vam predstavljamo WINTER WONDERLAND, zimsko izdanje jednog od najčarobnijih plesnih dogadjaja na svetu- ECO festival.

Gostovanje najvećih pionira techno muzike kao sto su Sven Vath, Chris Liebing, Cristian Varela, DJ Rush, Ben Sims, Pet Duo, Du’Art i mnogi drugi potvrdjuje da je ECO nezaboravno iskustvo koje će zauvek obeležiti vaš život.

Spremite se za 3-dnevni plesni spektakl, jedinstveno iskustvo u zatvorenom, gde će vaše misli odlutati u najhladnije i najmračnije tajne zime.

U okviru programa ECO FESTIVAL – WINTER WONDERLAND, Goran Emkić po drugi puta predstavlja BiH.

On je proteklog leta tokom premijernog nastupa u Sloveniji, svojim muzičkim setom publici, organizatorima i menadžerima festivala poslao jasnu poruku o kakvom kvalitetu je reč.
Još od malih nogu je zaljubljen u elektronsku muziku. Goran Emkić je, u Technu i elektronskoj muzici, prepoznao način da potakne sve ono što je želeo videti u svetu oko sebe, pozitivnu energiju i ljubav. Zaslužan je za ponovno pokretanje techno scene u Tuzli, organizuje evente ovog karaktera, a oni iz dana u dan okupljaju sve više publike.

Avatar photo

Autor: Igor