Electronic Culture Of Sombor ili skraceno ECOS fest odrzace se zapravo drugi put u Somboru.

 

Electronic Culture Of Sombor ili skraćeno ECOS fest održaće se zapravo drugi put u Somboru. Naša ideja se rodila još davne 2009 godine na gradskom kupalištu Štrand, gde su na dve bine nastupali izvodjači poput Alex Monster, Factor X, Nikola Majdanovic, Danny V, Filip Fisher i mnogi drugi.

17 Novembra, skoro 10 godina kasnije, naša ideja i želja za radom i edukacijom mladih o savremenoj elektronskoj muzici nije utihnula. Stoga, želimo da vam pružimo odličnu zabavu u maloj sali Sokolskog Doma, poznatijeg kao ”Partizan” uz sjajne lokalne, a opet internacionalne DJ-eve koji su svojim radom pokazali odličnu posvećenost muzici i nastupima.

Jelly For The Babies i Filip Fisher, vlasnici izdavačke kuće The Purr, pored nastupa na ovogodišnjem EXIT Festivalu, beleže i brojne nastupe u Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu, Nišu, ali smo ih mogli čuti i na internacionalnoj sceni u Brazilu, Juznoj Africi, Amsterdam Dance Event-u, Crnoj Gori, Sloveniji i Hrvatskoj… Uz progresivne i deep zvuke sigurni smo da će vas sjajno zagrejati za odličnu zabavu, zato se postarajte da dodjete na vreme. 

Tijana Kabić (TOUCH RADIO) princeza vojvođanskog deep-a, krajem 2010 je postala resident DJ somborske organizacije Touch Radio, a vojvođanska clubbing scena dobija novo muzičko ime traženo u celoj Srbiji, a i šire! Do sada je svoje deep tech i minimalne ritmove nosila skroz do Italije, Malte, Hrvatske i Makedonije, a nastupala uz imena poput Marko Nastić, Lea Dobricic, Someone Else, East End Dubs, Nastia, Archie Hamilton, Petar Dundov, Deborah De Luca, Nusha i mnogi drugi. Sigurni smo da vas ni ovaj put neće ostaviti ravnodušnim na dancefloor-u. 

Goya i Runy (CMOK) koji su, kako u narodu kažu, muzičku magovi, dobro su poznati domaćoj publici svojim brojnim nastupima na Potoku u Crvenki, Exit Festivalu, Love Festu, Green Love-u, Revolution Festivalu (Temisvar), Budmpesti, Novom Sadu, Beogradu, Adi Bojani i šire se kao groznica svojim magičnim setovima do kasnih jutarnjih časova sa deep i minimalnim ritmovima koje možete čuti samo u njihovim b2b setovima. Kao šlag na tortu, njih smo ostavili za sam kraj našeg druženja. 

TimeTable:
21h Jelly For The Babies b2b Filip Fisher 
00h Tijana Kabic
02h Runy b2b Goya

Naravno da to nije kraj, računali smo i na one najhrabrije, one koji vole da dočekaju jutro uz svoje omiljene zvuke na PIK-u. Za vas smo pripremili Rumpelstiltskin & Nemanja Racić-Berić aka NRB. 
————————————
Karte u pretprodaji:
Faza I: 290RSD (100 ulaznica) vaze do 23h*
Faza II: REG 390RSD
Faza II: Cena na ulazu 490RSD
Broj ulaznica je ograničen na 500 komada. 

VIP karte: 790RSD 
* fan pit + backstage 
* rezervacija visokih stolova
* brzi ulaz na dogadjaj
* after ulaznica

Zapratite nasu stranicu >>>> ECOS Fest <<<<

ZVANIČAN FACEBOOK EVENT KLIKOM OVDE.
 

 

Avatar photo

Autor: Igor