Ecstatic move stiže u Podgoricu! Jacidorex je prva objavljena zvezda acid-techno spektakla!

 Ecstatic move stiže u Podgoricu! Jacidorex je prva objavljena zvezda acid-techno spektakla!

Ecstatic move ekipa sprema pravi techno-acid spektakl u Podgorici! Ubeležite u vaše rejv kalendare 28. oktobar!

Ecstatic move je nova energija i muzička organizacija iz Crne Gore u režiji DJ Stamine sa akcentom na ženske dj-eve i porukom za uzivanje jednakosti na muzičkom tržištu.

Kako se sama ideja o Ecstaticu širi i uživa veliku podršku, približićemo šta Ecstatic dodatno znači. U pitanju su specifično kreirani zvuci I putovanje kroz koje DJ sprovodi svoju publiku u cilju oslobadjanja kroz fizičke senzacije, a glavno orudje je ples. Ecstatic potiče od grčke reči koja bi značila ‘Beyond ourselves’. Što dalje implicira da sve svoje zadržane, a razne emocije ostavljamo na plesnom podijumu postaknuti zvucima elektronske muzike i na taj način dolazimo do rejv terapije što publici nije nepoznato.

Posle prve žurke u Kotoru koja je oduševila Crnu Goru u maju mesecu, Ecstatic move ekipa sprema novi rejv, ovaj put 28. oktobra u glavnom gradu Crne Gore. Prva objavljena zvezda je Jacidorex koji dolazi pravo iz Brisela, a poznat je kao drum’n’bass producent i veliki ljubitelj ACID zvuka još od 2013. godine, a opsednut je i jako kvalitetnim techno zvukom.

Ceo koncept nove žurke je u znaku “Halloween night” detalja i pretvoriće Sportski Aerodrom Špiro Mugoša, Ćemovsko Polje u nešto sasvim novo i drugačije.

Tu je i domaća, regionalna podrška: 

@capa_di_tutti_capi
@bizarr.duo
@mladjenoviclukaa

Uskoro objava i novih izvodjača, kao i sve informacije u vezi prodaje karata…

Posetite oficijalnu facebook stranicu Ecstatic move ekipe klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor